Hirdetés
- CES 2026: igazi mindenes a Lenovo legújabb, 4K-s QD-OLED monitora
- A Micron szerint nem dobbantott a végfelhasználói piacról a Crucial eltűnésével
- Beépített hangszórót is kapott az MSI legfrissebb mini PC-je
- CES 2026: egy ponton világelső lett a Micron új SSD-családja
- Alaposan helyretette az AI ellenzőit az NVIDIA vezetője
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- TCL LCD és LED TV-k
- Bluetooth hangszórók
- CES 2026: igazi mindenes a Lenovo legújabb, 4K-s QD-OLED monitora
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- DUNE médialejátszók topicja
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Őrült módjára szabja át AI-ra a GeForce-okat Kína
-
PROHARDVER!
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
qqzs
őstag
Mar jopar filmen tul vagyok es parszor belefutottam a kockasodas temakorbe. amikor feketehez kozeli arnyalatokat kockas hatarvonal valaszt el. Ami szerintem csak azert van mert a tomorites nem foglalkozik a nagyon kozeli arnyalatokkal foleg olyan feketebe amit lcd mar meg se tud jeleniteni.
Csak azt nem ertem hogy ha olyan kozel vannak ezek az arnyalatok akkor miert kulonulnek el annyira egymastol. mert ok hogy az oled lathatova teszi a a lcd-n elveszlik aszurkesegben de nem kene olyan elesen latni ezt megsem ha kozeliek az arnyalatok. Lehet nem tudom jol megfogalmazni a dilemmamat. mikor pl az expert egy pattern nezem alig latom a kulonbseget a skalan feketebe ha ezek a arnyalatok a filmen egymas mellett vannak megis sokkal jobban elkulonulnek. angol topickan azon rugoznak hogy ez a teve hibaja es visszakuldjek e vagy nem de szerintem csak szoftveres tomoritesi gond de megsem ertem miert lathato ennyire
Új hozzászólás Aktív témák
- Karácsonyi Akció ! PHILIPS Ambilight 48OLED759/12 4K OLED Smart 120Hz Gaming TV
- Samsung QE55S90DAEXXH 55" S90D 4K UHD Smart AI 144Hz OLED Gaming TV
- Hisense 65A85H 4K Ultra HD Smart Dolby Vision IQ , Dolby Atmos 120Hz Gaming OLED TV
- Újszerű Philips 55 OLED718/12 Ambilight ( 2027.07.25-ig Garis )
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- Olcsó Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás!I5 6600 /GTX 1650 Super / 16GB DDR4 / 256 SSD + 1TB HDD
- M5! KÉSZLETKISÖPRÉSI ULTRAAKCIÓ!!! TÜZES EZÜST MacBook Pro 14" M5!!! 10C/10G 16GB 512GB Gar!
- Apple iPhone 13 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 100%
- Karácsonyi Akció! Apple iMac 19.2 i5-8500 Radeon Pro 560X 4GB 16GB 256GB SSD 21.5" 4K Retina
- OnePlus 12 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Vhiktor