Hirdetés
- Milyen TV-t vegyek?
- LG LCD és LED TV-k
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Kitolhatja az LGA1700 élettartamát az Intel
- Házimozi haladó szinten
- Egy androidlánnyal tenné kelendőbbé a GeForce-okat az NVIDIA
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- 4K vs 8K – Megéri-e a 8K TV 2026-ban?
- Egérpad topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
-
PROHARDVER!
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tulku
veterán
válasz
Sz.Miki
üzenetére
Kérdésedre kissé szofisztikált válasz lehet a legcélszerűbb, annál is inkább, mert sok területen csak találgatásokra adhat okot egy adott problémakör.
Az nyilvánvaló (és szerintem nem vitatja senki sem) hogy a pana és sanyi nagyobb múlttal, tapasztalattal rendelkező tech cégek elektronika, különösen képmegjelenítés terén. Az is elvitathatatlan, hogy a panel fejlesztés terén is letettek az asztalra (sanyi érzékelő lapkája pillanantnyilag is világverő pl) nem hiába emlegették pl a pana plazmákat oly előszeretettel, hiszen valóban nagyságrendekkel előzték a konkurrenciát (talán a pio tudott életképes alternatívát felmutatni egyedül).
Most viszont mindegyik oled kijelzőt egy cég gyártja, szerintem teljesen azonos gyártás technológiával, így válogatás ide, nagyobb odafigyelés oda, szerintem a technológiából adódóan maga a beégés jelensége minden gyártónál tapasztalható, cdak úgy mint egyéb képi "hibák".
Valószínűsítem, a két gyártó (p és s) jobban koncentrált az elektronika azon tészére, ami esetlegesen megakadályozhatja a user error általi beégéseket, de statikus tartalmak, logók (stb) ellen maga az oled technológia nem kellően védett.
Azt tudom tehát mondani, ha eleged van a hibákat ejtő cégből (nyilván érthető) és elfogadod a másik kettő kezelhetőséget (egyéni preferencia) akkor, ha árban közel ott vagy, próbálkozz meg másik cég termékével....de én speciel azt is megérteném, ha magából a technológiából is eleged lenne és egy kevésbé érzékeny megjelenítést választanál....Egy biztos, olyan képminőséget, mint az olednél ne várj más megjelenítési eszköztől...
Új hozzászólás Aktív témák
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
- Milyen TV-t vegyek?
- LG LCD és LED TV-k
- Premier dátumot kapott a Call of Duty mozifilm
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Idén télen jön a most bemutatott Metro 2039
- Revolut
- Kitolhatja az LGA1700 élettartamát az Intel
- Házimozi haladó szinten
- További aktív témák...
- ÚJ Samsung OLED 4K 65S90F Vision AI Smart TV (2025) 55S90F 77S90F 83S90F 83S90D 3év
- 65" S90C OLED 4K Smart TV 144hz (2023)
- LG G4 65" OLED TV - 144Hz, fóliás, garanciális, gyári dobozában
- LG 65C5 - 55" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen8 CPU
- LG OLED 55 G2 okos TV - 139cm, 4k - színkalibrált
- Kezdő Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 7500 / GTX 1650 / 16GB DDR4 / 128SSD + 500HDD
- HP ProBook 450 G8 15,6" i5 1135 G7, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- 275 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
- M1 iMac 2021 24" - 16GB RAM, 512 GB/ 1TB SSD 27% ÁFÁS
- AKCIÓ! Asus H110M i5 7500 8GB DDR4 250GB SSD GTX 1050Ti 4GB ZALMAN T3 Plus Deepcool 400W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Vhiktor