Hirdetés
- Mostantól több képkockát generálhat az új Arc meghajtó
- Önmagában is értékesíthetőnek tartja a Vera CPU-t az NVIDIA
- A sufni mélyén született a Galax Titan RTX Hall of Fame VGA
- Rég elfeledett képaránnyal nyúzhatjuk a múlt nagyjait az AYANEO kézikonzoljával
- Ráncfelvarrás után marad nagyjából ugyanaz a Minsforum OCuLinkes mini PC-je
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Apple iPad 11” (A16, 2025) - a táblagépek vanília fagylaltja
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- SSD kibeszélő
- Milyen egeret válasszak?
- Az SSD elfárad… a RAM miért nem?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
-
PROHARDVER!
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tulku
veterán
válasz
Krisztian101
üzenetére
Minden ismerősömnek az LCD korszakban, amíg plazma is játszott, az utóbbit ajánlottam...ne boltba nézze a HD generátoros promó anyagot, hanem nézze normál TV képen és DVD filmen (akkor még nem volt elterjedve a blue ray főleg nem a stream)...páran ennek ellenére az LCD-t választották, aztán hívtak, hogy csináljak valamit, mert otthon nézhetetlen minden adásuk...széttártam a kezem és megkérdeztem, mit ajánlottam....
Akkoriban egy G20-as plazma végigvert minden LCD-t magasan...és nem érdekelt a vonalélesség, hanem a belső tartalom, a térérzet, miegymás...Nos OLED fronton a pana és a sony TV-k sokkal jobban be vannak lőve gyárilag...múlt héten vettem az LG OLED-em, de feleségemnek kétségei voltak, mert rettenetes volt a képe a kiállított panához és sonyhoz képest...elkértem a távot, állítgattam rajta (oled fény mindegyiken 100 volt pl) és láss csodát, jó lett...
Nagyon apró különbségek lehetnek rajtuk (biztosan van, nyilván más elektronika van mögöttük) de az LG tényleg sokat fejlődött az utöbbi években, vezérlésben és lejátszó téren pedig viszi a pálmát...
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- OpenMediaVault
- Alaposan helyretette az AI ellenzőit az NVIDIA vezetője
- eBay-es kütyük kis pénzért
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Gyúrósok ide!
- Proxmox VE
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- További aktív témák...
- Dell Latitude 7330 i7-1255U 16GB 256GB 400nites legjobb kijelző! 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Legjobb kijelzős!!! HP ZBook Power 15 G8 i7-11850H 32GB 1000GB Nvidia RTX A2000 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700 10GB Zalman T4 Plus Chieftec 650W
- Surface Pro 7+ i5-1135G7 16GB 512GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Vhiktor