Hirdetés
-
PROHARDVER!
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tulku
veterán
válasz
Krisztian101
üzenetére
Minden ismerősömnek az LCD korszakban, amíg plazma is játszott, az utóbbit ajánlottam...ne boltba nézze a HD generátoros promó anyagot, hanem nézze normál TV képen és DVD filmen (akkor még nem volt elterjedve a blue ray főleg nem a stream)...páran ennek ellenére az LCD-t választották, aztán hívtak, hogy csináljak valamit, mert otthon nézhetetlen minden adásuk...széttártam a kezem és megkérdeztem, mit ajánlottam....
Akkoriban egy G20-as plazma végigvert minden LCD-t magasan...és nem érdekelt a vonalélesség, hanem a belső tartalom, a térérzet, miegymás...Nos OLED fronton a pana és a sony TV-k sokkal jobban be vannak lőve gyárilag...múlt héten vettem az LG OLED-em, de feleségemnek kétségei voltak, mert rettenetes volt a képe a kiállított panához és sonyhoz képest...elkértem a távot, állítgattam rajta (oled fény mindegyiken 100 volt pl) és láss csodát, jó lett...
Nagyon apró különbségek lehetnek rajtuk (biztosan van, nyilván más elektronika van mögöttük) de az LG tényleg sokat fejlődött az utöbbi években, vezérlésben és lejátszó téren pedig viszi a pálmát...
Új hozzászólás Aktív témák
- TCL LCD és LED TV-k
- Formula-1
- Synology NAS
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Nem kilincselhet tovább a Tesla Kínában
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
- SAMSUNG (QE65S95FAT) 165CM 4K OLED 144HZ SMART 2025 CSÚCS TV! AKCIÓ!
- LG 83B4 - 83" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- LG OLED55G43LS Gyári Garancia Számlával
- Karácsonyi Akció ! PHILIPS Ambilight 48OLED759/12 4K OLED Smart 120Hz Gaming TV
- SAMSUNG (QE55S95BATXXN) 140CM 4K OLED SMART PRÉMIUM ! AKCIÓ!
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3285
- HIBÁTLAN iPhone 13 Mini 128GB Pink-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4214, 100% Akksi
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4050
- Dell Latitude 7470 14" QHD IPS touch, i5 6300U, 8GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Mini Pc HP ProDesk 600 G2 G3 G4 /// 6-8. gen //// i3 / i5 /// garancia /// Budapest / MPL / Foxpost
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Vhiktor