Hirdetés
- Saját fejlesztésű notebookkal jelentkezett a VGA-iról ismert Moore Threads
- Szinte meg sem jött, máris fogyókúrára fogták a Logitech Rapid Triggeres egerét
- Hamarosan érkezik az EIZO első, kreatív profikat célzó OLED monitora
- Karnyújtásnyira a nyereség a Samsung chipgyártó részlegén belül
- Idővel kicsúszik az aljzatból a 12V-2x6 tápkonnektor?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Androidos tablet topic
- Házi hangfal építés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- LG LCD és LED TV-k
- TCL LCD és LED TV-k
-
PROHARDVER!
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tulku
veterán
válasz
Krisztian101
üzenetére
Minden ismerősömnek az LCD korszakban, amíg plazma is játszott, az utóbbit ajánlottam...ne boltba nézze a HD generátoros promó anyagot, hanem nézze normál TV képen és DVD filmen (akkor még nem volt elterjedve a blue ray főleg nem a stream)...páran ennek ellenére az LCD-t választották, aztán hívtak, hogy csináljak valamit, mert otthon nézhetetlen minden adásuk...széttártam a kezem és megkérdeztem, mit ajánlottam....
Akkoriban egy G20-as plazma végigvert minden LCD-t magasan...és nem érdekelt a vonalélesség, hanem a belső tartalom, a térérzet, miegymás...Nos OLED fronton a pana és a sony TV-k sokkal jobban be vannak lőve gyárilag...múlt héten vettem az LG OLED-em, de feleségemnek kétségei voltak, mert rettenetes volt a képe a kiállított panához és sonyhoz képest...elkértem a távot, állítgattam rajta (oled fény mindegyiken 100 volt pl) és láss csodát, jó lett...
Nagyon apró különbségek lehetnek rajtuk (biztosan van, nyilván más elektronika van mögöttük) de az LG tényleg sokat fejlődött az utöbbi években, vezérlésben és lejátszó téren pedig viszi a pálmát...
Új hozzászólás Aktív témák
- Robotporszívók
- Hardcore café
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Androidos tablet topic
- Házi hangfal építés
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Horgász topik
- Automata kávégépek
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad L14 G2i - i5-1145G7 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
- AKCIÓ! LENOVO ThinkPad P15 Gen1 munkaállomás - i7 10875H 16GB DDR4 512GB SSD Quadro T1000 4GB W
- AKCIÓ Dell Latitude 5420 - i5 1145G7, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
- HP ProDesk 600 G4 i3-8100 8GB 256GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Vhiktor