Hirdetés
- Milyen processzort vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Ilyet se látunk minden nap, már füstölt a GeForce, de a játék még futott
- Milyen házat vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Apple asztali gépek
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Projektor topic
- Androidos fejegységek
-
PROHARDVER!
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Batyops
aktív tag
válasz
germànmagyar
üzenetére
Ps4 mellé nyugodt szívvel ajánlom azzal nem lesz gondod legalábbis én ezt tapasztaltam. a Tv-m lassan másfél éves és szinte minden nap pörög rajta valami játék. A múltkor ment 8 órát volt hogy ott is hagytam a Ps4 menüjében ahol aztán van statikus tartalom Hdr játék módban. Kiléptem a menübe otthagytam 15 percre majd vissza és megint játék. Mielőtt lekapcsoltam volna a tv-t néztem több színű teljes képernyős képet és még képvisszamaradásom se volt abszolút semmi. Szerintem a csatorna logók ha sokat megy egy csatorna és a logó piros vagy sárga az sokkal veszélyesebb a beégésre nézve mint a játék. Pc-vel nincs tapasztalatom azzal nem használom.
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 65QNED86T3A / QNED / 65" - 164 cm / 4K UHD / 120Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
- LG 45GX950A-B - 45" Ívelt OLED evo / 5K WUHD / 165Hz-330Hz / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DP 2.1
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B650M R7 8700F 32GB DDR5 512GB SSD RX 9070 XT 16GB NZXT H510 fehér Seasonic 750W
- Apple Watch Series 9 Cellular 41mm Pink 96% (1év Garancia)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Vhiktor