Hirdetés
- A kezdet vége: viszlát, Model S!
- A Windowst és a macOS-t is váltaná a Google Aluminium OS
- Az X3D-s Ryzenekkel való bűvészkedés a Colorful alaplapjának fő profilja
- Ha sokat küzdünk a porral, a GEEEK megfizethető "házát" nem nekünk találták ki
- Nagyzási hóbortja van az ASUS legfrissebb, QD-OLED paneles monitorának
-
PROHARDVER!
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gtaati
őstag
Helló!
Gyakorlatban ebből nem sok mindent lehet észrevenni, inkább sötét szürkés kép mellett vehető ki, de ilyenre nem igazán van gyakorlati példa, hogy az egész kijelző sötétszürke képet jelenítsen meg. Egyébként néhány kompenzációs ciklus és normál használat mellett az én B7-em szinte tökéletes, és ezt is csak úgy tudom tesztelni, hogy berakok egy 5%-os szürke háttérképet, tehát mesterségesen idézem elő a körülményeket. Volt direct és edge ledes lcd tv is a kezeim között meg a családban is van és hát mind katasztrófa volt homogenitásban is az Oled-hez képest. Az biztos, hogy ha tehetem én többet lcd-t nem veszek... A kolléga aki több készüléket is visszaküldött, milyen típusokat vett és mennyi időt használta őket? Merten ezen is sok múlhat... Ahogy fentebb is írtam nekem is volt valamennyi, de a használattal rengeteget javult!
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- bobalazs: Microsoft Copilot és hasonló hülyeségek egyszerű kigyomlálása /örök megoldás/
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Linux kezdőknek
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Sorozatok
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- LG 65M4 - 65" Wireless OLED evo - 4K 144Hz - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync
- LG 65C5 - 55" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen8 CPU
- LG 48C5 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen8 CPU
- LG 55C5 - 55" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen8 CPU
- LG 65G5 - 65" OLED Tandem - 4K 165Hz & 0.1ms - MLA Plus - 4000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 870 QVO 2,5" SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Apple MacBook Air 15" 2025 100%(1év Garancia)
- LG 27UL500P-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- Új és újszerű 17-18 Gamer, irodai, üzleti készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Vhiktor