- Csendben leállította a Deep Link fejlesztését az Intel
- Már Vulkan API-val is működik a Smooth Motion képgenerálás
- Driftelős és lövöldözős hangulatú lett az új Arc meghajtó
- Ollós klaviatúrával és az eddigi legkisebb Basilisk egérrel jelentkezett a Razer
- Viszonylag kompakt léghűtésekkel gyarapította kínálatát az Arctic
- Ollós klaviatúrával és az eddigi legkisebb Basilisk egérrel jelentkezett a Razer
- Hobby elektronika
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Gaming notebook topik
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Fujifilm X
- Milyen asztali médialejátszót?
Aktív témák
-
acer_
aktív tag
nagyon pipa vagyok.. sajnos az utóbbi időben nagyon sokszor előfordul velem, hogy valaki felhív, ill. megcsörget, majd amikor visszahívnám a miértről megkérdezni, hülyének néz. És amikor heti 2-3 alkalommal ezt játszák, már kicsit tele a tököm.. :(((
Most pl. kinn kajáltam konyhában, mikor bejövök, 5 nem fogadott hivás egy pannonos számról. Visszahívom. Illedelmesen köszönök, bemutatkozom, és megemlitem neki, hogy volt 5db nem fogadottam az ő számáról. Erre: 'ne szórakozzál velem bazzeg' szól bele egy hang, mondom mivaa? és leteszi.
Mit lehet ezekkel tenni? (az nem jó, hogy kitiltom, h a telefon ne fogadja a hivásokat az ő számáról, mert nem ugyanazok a számok hívogatnak..) Lehet ezek ellen valahol reklamálni?
mod: most megint felhivtam, de kikapcsolta a telefonját. :(((
[Szerkesztve] -
acer_
aktív tag
Van egy kb. 4éves panasonic fejhallgatóm. Megkíméltem, meg minden, de elöregedett(?) az a szivacs, ami rajta van, hogy ne törje a fülem (nélküle most töri) teljesen szétmállott! Kb. 1 hónapot fiókban volt, most kaptam elő tegnap este, és a markomban maradt mind2 szivacs..
Hol kapok erre pontosan ráillő szivacsot? (mert ugye sokféle méret lehet..)
Van 1-2 tippem, csak elmenni és megnézni nincs most időm, meg szombat van, és valószínű zárva vannak. Esetleg hazai Pana disztributort érdemes ilyennel megkeresni? -
acer_
aktív tag
válasz
Cathfaern #1778 üzenetére
az én állam milyet koppant tavaly nyáron, amikor láthattam a 8500-ra irt techdemokat 9100-on.. Hatalmasnak tűntek akkor... még most is... mert nem játszom mással, mint q3a néha..
(ja, az is ballagási pénzből volt.. új teló, 9100, meg egy multimédiás bill.. erre futotta belőle) -
acer_
aktív tag
Mondom, én még eddig egy helyen se láttam... pedig napi ~5 csokit eltemetek, de csak ilyen közismertebb fajtákból.. twix, mars, etc. (mondom ezt egy tábla milkával az ölemben :D)
De ez az after eight k.va jó :) Olyan mint az orbit, csak csokiban...
Kösz! ha legközelebb ilyen helyen járok, megnézem..
mod: amugy meg, attol hogy nem ismerem.. de nem szegyenlem bevallani a tudatlanságomat, és megkérdezni hogy hol.. :)
[Szerkesztve] -
acer_
aktív tag
Nem tudja vki, hogy hol lehet 'After Eight'-et kapni? (aki nem tudja még - én is ma tudtam meg, mert ismerősök voltak angliában, és hoztak - ez egy mentolos csoki)
Eddig nem láttam sehol (habár, miután nem tudtam a létezéséről, nem is kerestem célzottan)... :(
[Szerkesztve]
Aktív témák
Hirdetés
- Tőzsde és gazdaság
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Hobby elektronika
- EAFC 25
- Warframe
- Call of Duty: Modern Warfare III (2023)
- Sorozatok
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- További aktív témák...
- Új FULL HD webkamera + Számla
- ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo Thinkcentre E73 asztali gép eladó
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 - i5-6300U I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest