Aktív témák
-
Bazsesz
őstag
Telepítgetni én nem mászogatok el hozzájuk. Örülök, ha a következő multiig kibírja a nekik. (az illetők ugyanis nem tudnak ilyet csinálni, hiába no, kevés közgazdász ért a gépek dolgaihoz. De azt bírom, hogy mikora rokonom mondja, hogy összerakok egy gépet, vagy vinózt fogok telepíteni, már tudom, hogy mennem kell)
Internetmegosztás nálunk elősször kicsit sok idő volt, mert nem tudtam, hogy hogy kell. Aztán miután minden sz@rt átálítotttam, ment, csak nem volt USB-kezelés. USB-s modemnél baró nagyon. Aztán arra is rájöttem. Ahoz képes, hogy egy vagon időt elvágtam vele, és amilyen egyszerű, ahoz képest hülye voltam akkor.
a PH! jót tesz nekem. :)
Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen routert?
- OpenWRT topic
- Hálózati / IP kamera
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Linux felhasználók OFF topikja
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Arc Raiders
- Okos Otthon / Smart Home
- Napelem
- További aktív témák...
- iPhone 13 mini 128GB silverlight független
- 15.gen! Intel Core ULTRA 9 285K (24mag!) +hűtött VRM-es Z890 lap! GAR/SZÁMLA (Te nevedre kiállítva)!
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 256Gb Dual, kártya független, fehér színben
- Apple iphone 16 128Gb, kártya független, fehér színben
- Apple iPhone 12 Pro 128Gb, kártya független, arany színben
- Samsung Galaxy A55 5G / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó garancia
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI Thin GF63 15,6 FHD Gamer notebook-i5 11400H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3050 Ti 4GB W11
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i7-8550U I 16GB I 512SSD I 12,5" I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T1000 32GB 512GB 15.6" 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest