- Milyen hangkártyát vegyek?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Házimozi haladó szinten
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Androidos tablet topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
hogy mondod, kérlek..?

@Boci: az ilyen benti, az igen. De ha a split klímán bekapcsolod a párátlanító módot, akkor meglepően hidegebbnek érzed már pár perc után, pedig nem is hűt, elvileg.
nekem egy netatmo weather station-om van, és általában 50 és 65 % közötti relatív párát mutat, úgy, hogy éjjel szellőztetek, kora reggel becsukom.
Egyszer ment 70% fölé, múlt szombaton, amikor elaludtam, és nem csuktam be az ablakot (hidegfrontot meg lehűlést ígértek, de nem nagyon jött). Meg akkor tud még ilyet, amikor a b. nejem 3 adag ruhát mos, pedig nem kéne.
amúgy kb. múlt csütörtökig be se volt üzemelve a klíma...ma éjjel is szellőztettem, majd becsuktam, eljöttem dolgozni, nem megy a klíma, és most épp' 25,7 fok van bent, és 60% a páratartalom, és ez így jó.

Új hozzászólás Aktív témák
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Felhő alapú adattárolás (Dropbox, stb.)
- Milyen hangkártyát vegyek?
- AliExpress tapasztalatok
- Gumi és felni topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Motoros topic
- Bittorrent topik
- Renault, Dacia topik
- További aktív témák...
- iPhone 13 128GB 100% Green (1év Garancia) - AKCIÓ
- Akció! Felsőkategóriás Gamer PC! I9 14900K / RTX 5080 16GB / 32GB RAM / 2TB Nvme SSD
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H310M i5 8500 16GB DDR4 240GB SSD GTX 1060 6GB Zalman T3 Plus CoolerMaster 500W
- szinteÚJ Dell Pro 14 Ultra 7 255U 16GB DDR5 1TB AI PC FHD+ 1 év garancia
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest