Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
arról nem én tehetek, hogy ti a kőkorban éltek...

Az elmúlt 5 év telefonjainak és laptopjainak a 90%-a usb-c-s, de a felsőbb kategóriában már 7-8-9 éve elterjedt. De ilyen a csatlakozója a tableteknek (igen, még az apple-esnek is), sőt, az e-book olvasóknak, e-ink-es jegyzettömböknek, tv-okosítóknak, dokkolóknak, mindennek. De már routeren is láttam. SŐt, itt az irodában van egy asztali lámpám, azon is van.
Na mindegy, szerintem ez egy jó irány, hogy van egy közös szabvány, és ha van egy töltőm, fülhallgatóm, azt bedughatom a másik termékbe is. És mind tudja a gyorstöltést. vagy ezt már mondtam?
Az USB-a-s kábelek nem tudták.Amúgy azt is látom, hogy előszeretettel mossátok össze a dolgokat. Pl. hogy a kábel két vége milyen... btw már a 2019-es iphone 11 pro óta ad az apple is olyan kábelt, aminek a másik vége usb-c volt, csak hát így nagyobb volt a biznisz, hogy a kábel telefonba dugós fele lightning volt... Aztán persze már töltőfejet sem adtak.
Hogy mi van a PC-n, meg az xboxon. Az elmúlt 6-8 évben a pc-ken is van usb-c, és a laptopokon is.
de mindegy. A pixelekhez mindig adtak usb-a-s kábelt is, és/vagy usb-a/usb-c átalakítót is. Bámulatos, hol tart már a tudomány..!
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Építő/felújító topik
- Itt a ChatGPT végső megoldása
- TCL LCD és LED TV-k
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Honor Magic8 Lite - a félig sikerült bűvésztrükk
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- A legjobb INGYENES programok Windowsra!
- Komoly kihívót küldött a konkurenciára a Honor
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Asus B560M i5 10500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB LIAN LI LANCOOL 207 Digital 650W
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- Èrkezett Kingston NV3 1TB SSD! Vigyètek, vegyètek használjátok!
- Általános igazgatóhelyettes tábla üvegből eladó
- EREDETI NINTENDO Pokemon Go Plus autocatcher dobozban eladó
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs

Az USB-a-s kábelek nem tudták.