Hirdetés
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- droidic: Saját hálózat, saját szabályok – Építs profi infrastruktúrát!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- laca223: Miért győz a kollektív meggyőződés akkor is, ha saját magát teszi tönkre?
- laca223: A civilizáció mint bugos operációs rendszer
Új hozzászólás Aktív témák
-
arról nem én tehetek, hogy ti a kőkorban éltek...

Az elmúlt 5 év telefonjainak és laptopjainak a 90%-a usb-c-s, de a felsőbb kategóriában már 7-8-9 éve elterjedt. De ilyen a csatlakozója a tableteknek (igen, még az apple-esnek is), sőt, az e-book olvasóknak, e-ink-es jegyzettömböknek, tv-okosítóknak, dokkolóknak, mindennek. De már routeren is láttam. SŐt, itt az irodában van egy asztali lámpám, azon is van.
Na mindegy, szerintem ez egy jó irány, hogy van egy közös szabvány, és ha van egy töltőm, fülhallgatóm, azt bedughatom a másik termékbe is. És mind tudja a gyorstöltést. vagy ezt már mondtam?
Az USB-a-s kábelek nem tudták.Amúgy azt is látom, hogy előszeretettel mossátok össze a dolgokat. Pl. hogy a kábel két vége milyen... btw már a 2019-es iphone 11 pro óta ad az apple is olyan kábelt, aminek a másik vége usb-c volt, csak hát így nagyobb volt a biznisz, hogy a kábel telefonba dugós fele lightning volt... Aztán persze már töltőfejet sem adtak.
Hogy mi van a PC-n, meg az xboxon. Az elmúlt 6-8 évben a pc-ken is van usb-c, és a laptopokon is.
de mindegy. A pixelekhez mindig adtak usb-a-s kábelt is, és/vagy usb-a/usb-c átalakítót is. Bámulatos, hol tart már a tudomány..!
Új hozzászólás Aktív témák
- HPE ProLiant ML350 Gen9 Hot Plug 8SFF Rack Szerver
- Csere-Beszámítás! Acer Nitro 5 AN515-57! I7 11800H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 512GB Nvme SSD!
- MSI MAG Z590 TOMAHAWK WIFI Alaplap
- GAMER PC! i9-9900K / RTX 3070 Ti / Z390 / 16GB DDR4 / 1TB NVMe / 650w! BeszámítOK
- 27% - Gigabyte RTX 3060 12GB OC DDR6 GAMING Videokártya!
- iKing.Hu - Google Pixel 10 Tensor G5, 120 Hz OLED, tripla kamera-128 GB Használt, karcmentes Gari
- Samsung Galaxy S23 / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Xiaomi 14T /12/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- Bomba ár! HP EliteBook 845 G7 - Ryzen 5 4650U I 8GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Az USB-a-s kábelek nem tudták.