- Monitor hiba topik
- SD memóriakártyák (SD, SDHC, SDXC, micro SD)
- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Lítium-ion/Li-ion akkumulátorok
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- CPU léghűtés kibeszélő
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Google Home/Nest
Új hozzászólás Aktív témák
-
parandroid
félisten
Valszeg velem van a baj, de én mondjuk még sose néztem meg a telefonom technikai specifikációit. Oké, a tárhelyet igen, de kb ennyi. Mondjuk le is szarom, nekem jó a kettúvel korábbi kifutó modell is. Tavaly nyáron megadta magát a 4 éves iphone-om (valszeg beázott, de a hangszórója is szar volt már, meg az akku is így 4 év ütés-vágás után, és ezt is már használtan vettem), szereztem egy felújított használtat gyorsan valami 400 euróért, asszem 12-es, de ebben sem vagyok teljesen biztos.
Amúgy meg egy egyszerű fekete tokban van, rohadtul nem látszik belőle semmi, bár aki nagy alma-fan, az biztos megmondja már a kamerákról a hátulján, hogy melyik modell. 3 évet valszeg kibír, akkor veszek egy olyat, ami kb mostanában jelenik meg.
Van amúgy ipad-em is, valamelyik régebbi Air, a gyerektől örököltem évekkel ezelőtt, mostanában kezdtem észrevenni, hogy néha mintha lassúcska lenne már, olyankor be kell zárni minden appot, és megjavul. Gondolom az újaknál ilyen már nincs.
p
Új hozzászólás Aktív témák
- szinteÚJ Dell Pro 14 Ultra 7 255U 16GB DDR5 1TB AI PC FHD+
- AKCIÓ! HP EliteBook x360 830 G7 i5-10210U 16GB 512GB 1 év garancia
- iPhone 15 Pro Max 256GB 88% (1év Garancia)
- új akku Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6magos! - 16GB 512GB 13.3" FHD 1 év garancia
- Dell Latitude 7320 i5-1145G7 16GB 512GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Amúgy meg egy egyszerű fekete tokban van, rohadtul nem látszik belőle semmi, bár aki nagy alma-fan, az biztos megmondja már a kamerákról a hátulján, hogy melyik modell. 3 évet valszeg kibír, akkor veszek egy olyat, ami kb mostanában jelenik meg.