Hirdetés
- TCL LCD és LED TV-k
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Szintet lépett "lopakodó" alaplap készül a Colorful műhelyében
- RAM topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Mikor lesz már jó a Bluetooth? — Bluetooth 6.0 technológia
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- OLED monitor topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
parandroid
félisten
Valszeg velem van a baj, de én mondjuk még sose néztem meg a telefonom technikai specifikációit. Oké, a tárhelyet igen, de kb ennyi. Mondjuk le is szarom, nekem jó a kettúvel korábbi kifutó modell is. Tavaly nyáron megadta magát a 4 éves iphone-om (valszeg beázott, de a hangszórója is szar volt már, meg az akku is így 4 év ütés-vágás után, és ezt is már használtan vettem), szereztem egy felújított használtat gyorsan valami 400 euróért, asszem 12-es, de ebben sem vagyok teljesen biztos.
Amúgy meg egy egyszerű fekete tokban van, rohadtul nem látszik belőle semmi, bár aki nagy alma-fan, az biztos megmondja már a kamerákról a hátulján, hogy melyik modell. 3 évet valszeg kibír, akkor veszek egy olyat, ami kb mostanában jelenik meg.
Van amúgy ipad-em is, valamelyik régebbi Air, a gyerektől örököltem évekkel ezelőtt, mostanában kezdtem észrevenni, hogy néha mintha lassúcska lenne már, olyankor be kell zárni minden appot, és megjavul. Gondolom az újaknál ilyen már nincs.
p
Új hozzászólás Aktív témák
- FSP400-60APN 400W 85+ minősítésű tápegység
- Szép! HP EliteBook 840 G10 Hordozható Ultrabook Fémház 14" -50% i5-1335U 32/1TB Iris Xe FHD+
- iPad Pro M4 Space Black 256 GB Wi-Fi + Cellular garanciás, tokkal, pencillel
- LG OLED42C21LA 42 OLED TV hibátlan panel, beégésmentes, 4K HDR, HDMI 2.1
- 2 x Dell Optiplex 7010 USFF i5-3470S 16GB RAM Home Lab csomag
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- Arany János - Kapcsos könyv
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Adaptive Sync - sRGB 99%
- LG 32GS94UX - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Amúgy meg egy egyszerű fekete tokban van, rohadtul nem látszik belőle semmi, bár aki nagy alma-fan, az biztos megmondja már a kamerákról a hátulján, hogy melyik modell. 3 évet valszeg kibír, akkor veszek egy olyat, ami kb mostanában jelenik meg.