Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
concret_hp
addikt
válasz
szőröscica
üzenetére
azért nem lógnak a lámpavason, mert akiknek emiatt fel kellene lógatni őket, nagyrészt rájuk szavaztak
az meg, hogy nem az idő skálát kell nézni, hanem a térbelit az már egy túl bonyolult koncepció... az emberek 90+%-a az egész világon jobban él mint 15 éve (mé' gyúúúúrcsááány alatt jobb vóót'?) , de az, hogy hol tarthatnánk ha nem lopnák szét a fél országot, arra nagyon jól meg lehet mondani 2 sör meg 2 pálinka után, hogy csak okoskodás (tudom tudom, sztereotip vagyok).én azon haltam le, hogy egy átlag galléros póló az már kb 10 000-től indul

Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- Kezdő Gamer PC-Számítógép! I5 6500 / GTX 1050Ti / 8GB DDR4 / 240GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z690 i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD RX 6750XT 12GB ASUS A31 PLUS TG ARGB Seasonic750W
- 8 GB-os GeForce RTX 2060 SUPER (OEM HP) - garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

az meg, hogy nem az idő skálát kell nézni, hanem a térbelit az már egy túl bonyolult koncepció... az emberek 90+%-a az egész világon jobban él mint 15 éve (mé' gyúúúúrcsááány alatt jobb vóót'?) , de az, hogy hol tarthatnánk ha nem lopnák szét a fél országot, arra nagyon jól meg lehet mondani 2 sör meg 2 pálinka után, hogy csak okoskodás (tudom tudom, sztereotip vagyok).