Hirdetés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen videókártyát?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Pánik a memóriapiacon
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- SSD kibeszélő
Új hozzászólás Aktív témák
-
parandroid
félisten
válasz
BlacKSouL
üzenetére
Ja, nem olvastam vegig, az kimaradt, hogy otthon “belőheted” magadnak. Mondjuk én nagyon ebben sem bíznék, ahogy most átfutottam, vannak azért gondok a pontossággal. Na mindegy, továbbra is azt mondom, hogy ha tudni akarod, hogy mi történik az egészségeddel, akkor orvosi műszerre (vizsgálatra) van szükséged. Mindezt úgy, hogy amúgy nekem is minden szart mér az órám, ami perpill órával mérhető (kivéve ekg, véroxigén, de azok a szenzorok még amúgy is béta állapotban vannak), emellett napi 4x mérek vérnyomást (omron felkaros mérővel, és reggelente ráállok a testösszetételes okosmérlegre (na, ez végképp mutat aztán mindenféle fura dolgokat).
p
Új hozzászólás Aktív témák
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- iPhone topik
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Elképzelhetetlen sebességre kapcsol Jeff Bezos űrinternete
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Motoros topic
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Samsung Galaxy Buds3 Pro - szárat eresztettek a babok
- Telekom mobilszolgáltatások
- Hyundai, Kia topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen2 munkaállomás - i7 11800H 16GB DDR4 512GB SSD Quadro T1200 4GB W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- 173 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080 (ELKELT)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest