- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- SSD kibeszélő
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen monitort vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
parandroid
félisten
válasz
Vérboci
üzenetére
Ezer százalék, hogy ezzel szopni fognak, de szerintem ez a cél. Kell valami újabb megnyerhetetlen harc, Brüsszel meg jó ellenfél, mert csak néz bután, és azt se érti, hogy most akkor bunyó van.
Amúgy én személy szerint leszarom, tavasszal 2x tankoltam Mo-n, 1x a cseheknél, akkor is gondolkoztam rajta, hogy tankoljak-e annyit, hogy a magyar határig elég legyen, de nem volt kedvem matekozni, teletoltam inkább.
Nyáron megint megyünk, majd tankolok szokás szerint az osztrákoknál, ha sokat megyünk Mo-n belül, az 1, max 2 tank, kibírom.
Mondanám, hogy a diszkrimináció jobban fáj, mint az a tankolásonként 10-20 euró, amit bukok, nyilván ez így szembemegy mindennel, ami eu, de igazából leszarom. Azon sokkal inkább tudok kárörvendeni, hogy milyen büntit kell ezért majd beszopniuk, és milyen háborgás lesz belőle.
p
Új hozzászólás Aktív témák
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- PlayStation 5
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Milyen okostelefont vegyek?
- World of Tanks - OFF topic
- BestBuy topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z270M i7 7700 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman S2 TG ADATA 650W
- AKCIÓ! Intel Core i7 8700K 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- KERESEK Magyar GARIS VGA-t: 7900XTX NITRO+ / 7900GRE Pulse / 4070Ti SUPER 2x Ventus
- Keresünk iPhone 15/15 Plus/15 Pro/15 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 990 PRO heatsink NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest