Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Autóhifi
- Mini PC
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- CES 2026: felcsavarta az AI-t az AMD, de örülhetnek a játékosok is
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- ASUS ROG Ally
- Milyen videókártyát?
Új hozzászólás Aktív témák
-
szia. A tévé egy Panasonic S20 plazma, a hangkeltő pedig egy Primare I15 erősítő. (tudom, mit olcsójánoskodok, ha ez többször annyit ér, mint a többi kütyü együttvéve - de a zene fontos, a többi meg nem annyira : ) vagy a fülem jó, de a szemem nem annyira....)
Természetesen a TV és az erősítő össze vannak dugva optikain, de azt figyeltem meg, ha közvetlenül a médialejátszóból jött az erősítőbe a jel, koaxon, akkor sokkal szebb hangja volt. Persze, lehet, ez szubjektív
de nekem úgy jobban tetsett.
Mindegy, szóval ezért gondoltam, hogy jó, ha van digi audio kimenet.Amúgy én is erre gondoltam, hogy jó nekem a leggagyibb is, feltéve, ha tudja azt, amit tudtak 10 éve
ezt a sziamiau-t még nem láttam.
De van használtan mindig dűne, popcorn, és láttam most ilyen himedia-t is, olcsón...-------
@SörösKenny: ez mind kínai, hiszen ott gyártják. Illetve, nem, az enyém asszem koreai.
Ez egy ilyen kis dobozka a tévé alatt, ami lejátsza a film- és sorozat-gyűjteményem a PC-ről.... szerintem jó dolog.
persze jó a netflix meg a hbo is, de ott egy csomó minden nincs fent.
a PC-be pedig jó az SSD, ezt szintén már 10 éve tudjuk...
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell latitude 5330 i5-12.gen/8gb ddr4/250gb ssd/magyar Bill./új akku (Esztétikai hibás)
- Erőmű Magyar! Lenovo P16 ( Core I9 12950HX 32Gb DDR4 512Gb SSD Nvidia RTX 4Gb video) laptop!
- SONY PLAYSTATION 5 PRO KONZOL, 2TB
- Bivaly Lenovo T14 gen5 (Core Ultra 7 32Gb DDR5 1 Tb SSD) laptopom eladó 29 hónap gyártói garanciával
- Elegoo Saturn 4 Ultra 16K + Mercury Plus V3.0 + Mini Heater
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
- Készpénzes / Utalásos Számítógép felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3205
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3747
- HIBÁTLAN iPhone 14 512GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3922
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
de nekem úgy jobban tetsett.
ezt a sziamiau-t még nem láttam.