Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
NoLF
veterán
válasz
Vérboci
üzenetére
szerény véleményem szerint ezt a piac erőlteti, nem a vegánok.
én pl tök megvagyok mindenféle helyettesítő nélkül
ugyanakkor nem vagyok vegán, csak növényi alapú étkezést folytatok, és ez elég nagy küölönbség. rábeszélni pedig soha senkit nem akarok semmire, mindenki csinálja azt, ami neki jó. ha megkérdezik hogy én miért, akkor felsorolom a gondolataimat és érveimet, aztán lehet lövöldözni - nem várom el, hogy rábeszéljenek hogy meg fogok így halni, viszont én sem fogom vérben forgó szemekkel, fröcsögő nyállal elordibálni, hogy mindmeghalunk - mert ez anélkül is meg fog történni
egyébként meglepő módon kihagytam a tésztát a felsorolásból, abból viszont ipari mennyiségűt fogyasztunk - a szósz gazdagságától függően a fél kilós csomagot együltő helyünkben beverjük ketten, ami azért szemöldökemelésre ad okot sok embernél

katica: a bolognaid receptjét írd már le légyszi, aztán majd én is adok autentikus olasz változatot
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple Vision Pro 512 GB - Gyári állapotban - 60 nap garancia
- 180-90 Fokos Adapterek CPU / GPU PCIe 6-8pin - 24pin - USB 3.0 / NVIDIA AMD INTEL / A Több Olcsóbb!
- 180-90 Fokos Adapterek CPU / GPU PCIe 6-8pin - 24pin - USB 3.0 / NVIDIA AMD INTEL / A Több Olcsóbb!
- iPhone 17 Pro 256 Gb - Bontatlan / HIVATALOS Apple Resellertől
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4421, 100% Akksi
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- ThinkPad T14s Gen 2 i5-1135G7 16GB 512GB FHD 1 év garancia
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- Dell 14 Latitude 5430 FHD IPS i7-1255U vPro 4.7Ghz 10mag 16GB 256GB Intel Iris XE Win11 LTE Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs