Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
NoLF
veterán
válasz
Vérboci
üzenetére
szerény véleményem szerint ezt a piac erőlteti, nem a vegánok.
én pl tök megvagyok mindenféle helyettesítő nélkül
ugyanakkor nem vagyok vegán, csak növényi alapú étkezést folytatok, és ez elég nagy küölönbség. rábeszélni pedig soha senkit nem akarok semmire, mindenki csinálja azt, ami neki jó. ha megkérdezik hogy én miért, akkor felsorolom a gondolataimat és érveimet, aztán lehet lövöldözni - nem várom el, hogy rábeszéljenek hogy meg fogok így halni, viszont én sem fogom vérben forgó szemekkel, fröcsögő nyállal elordibálni, hogy mindmeghalunk - mert ez anélkül is meg fog történni
egyébként meglepő módon kihagytam a tésztát a felsorolásból, abból viszont ipari mennyiségűt fogyasztunk - a szósz gazdagságától függően a fél kilós csomagot együltő helyünkben beverjük ketten, ami azért szemöldökemelésre ad okot sok embernél

katica: a bolognaid receptjét írd már le légyszi, aztán majd én is adok autentikus olasz változatot
Új hozzászólás Aktív témák
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Kompakt vízhűtés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- AliExpress tapasztalatok
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- OLED TV topic
- Lassan küszöbön a NTE: Neverness to Everness premierje
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Háztartási gépek
- Crimson Desert
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG XBOX Ally X 24GB/1TB kézikonzol garanciával, hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Nintendo Switch OLED 64GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol extra kontrollerrel garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol extra játákok garanciával hibátlan működés
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol extrákkal garanciával hibátlan működéssel
- ÚJ Apple Airpods Pro 3 - www.stylebolt.hu - 1 Év Apple garancia - 27 százalékos Áfá-s száma !!!!
- Apple iPhone 16 Pro 128GB Black Titanium Karcmentes állapot 91% akkumulátor
- Lenovo ThinkPad T15 Gen 2 i5-1135G7 16GB Ram 256 GB SSD FHD IPS Garancia
- AKCIÓ! Sapphire Nitro+ AMD RX 7900 XTX 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- 263 - Lenovo ThinkBook 16p (G6 IAX) - Intel Core U9 275HX, RTX 5060
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest