- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen házat vegyek?
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- MWC 2026: Megérkezett a Xiaomi Pad 8 sorozat
- Házimozi belépő szinten
- Lítium-ion/Li-ion akkumulátorok
- Projektor topic
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
Új hozzászólás Aktív témák
-
csapos2
addikt
válasz
Vérboci
üzenetére
Tegnap este merengtem el.
19 éves lehettem, amikor a kórházból hazafelé buszozva fültanúja voltam két idős nő pletykálkodásának. Valamiért annyira irritált a semmitmondó beszélgetésük, hogy még az arcomra is kiült az ezzel kapcsolatos ellenszenv. Ezt onnan tudom, hogy a mellettem álldogáló kedvesnek tűnő, csinos lány megszólított és felhívta rá a figyelmemet, beszélgetésbe elegyedtünk.
A buszról leszállva elköszöntünk egymástól, majd soha többé nem láttam.Pár nappal az eset után egy barát barátnőmmel találkozót beszéltünk meg, mondván, hogy a névnapját meg kell illően ünnepelnünk, némi ital és zene kíséretében. Ő nem jött el. Aznap este ismertem meg a fiam anyját.
Eljátszottam a gondolattal, hol lennék ma, ha akkor a buszmegállóból nem egyedül indulok útnak.
Azt hiszem az én ősdöntésem az volt, aminek eredményeként akkor és ott azon a buszon voltam.
(Persze mindezek csak egy narancssárga csacsi balgaságai)
Mikrobi: Mi is a te foglalkozásod (azon kívül persze, hogy az életbenmaradási esélyeit számolgatod az embereknek)?
Új hozzászólás Aktív témák
- Gainward 4060Ti Ghost 8GB / 11 Hónap Alza.hu Garancia / Beszámítás OK!
- BONTATLAN Új Ipad 10th , 11th Minden szín 1év hivatalos Apple Garancia AZONNAL ÁTVEHETŐ DEÁK TÉRNÉL.
- BONTATLAN Új Iphone 17 256-512GB Minden Szín 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehet
- BONTATLAN Új iPhone 17 PRO 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Eladó SteelSeries Apex 3 gamer billentyűzet, új!
- HP EliteBook 840 G11 Ultra 7 / 16GB RAM / 512GB SSD / FHD+ IPS / Garancia 2027.11.
- Apple iPhone 14 128GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i5-4GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD I HDMI I W10 I Gari!
- CÉGEK FIGYELEM!! iPhone 11 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - 27% ÁFA-S SZÁMLA Kártyafüggetlen, 100% Akksi
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest