Hirdetés
- Autós kamerák
- Home server / házi szerver építése
- Milyen egeret válasszak?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Egérpad topik
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Meghozta az első, memórapánikból eredő áremelését az NVIDIA
- Feje tetejére állt a felskálázóverseny a Resident Evil Requiemben
Új hozzászólás Aktív témák
-
NoLF
veterán
válasz
BlacKSouL
üzenetére
szerintem ne kicsit erőltesd, hanem nagyon. ez konkrétan teljes agyrém, amit mondasz, hogy betegséged közben te mászkálj a papírral...
más: azt hiszem életemben még ilyen szinten nem küldtek el melegebb éghajlatra a telefonon

németországot hívtam, egy cégnél kell megkeresnem egy emberkét akinél be kell próbálkoznom bizonyos termékek kereskedelmével, tudom hogy érdekli őket, tudom, hogy jók az áraink.
szépen bemutatkoztam angolul, mire jött a válasz:
"Sprechen Sie auf deutch mit mir, Sie ruft Deutschland an!" vagy valami hasonló.
erre mondtam tovább neki angolul hogy sajnos értem amit mond de én nem tudok németül beszélni, ugyanakkor ez és ez vagyok és ezt és ezt szeretném
"we are not interested!" és lecsapta.vajon rossz napja lehetett?

Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 13 Pro Max 256GB - ÚJSZERŰ, Kártyafüggetlen, Grafit - 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB - Kártyafüggetlen, Sivatagszín - 1 Év Garanciával
- Nvidia Quadro és AMD FirePro kártyák - számla, 6 hó gar.
- Samsung Galaxy A56 - 256 GB - szürke (290) Használt, 10000 Ft kiegészítő ajándék, Garancia
- Eladó SEASONIC Prime TX-1000 tápegység
- MSI Prestige A16 AI+ Ryzen AI 9, 32GB DDR5 7500, QHD+ 165Hz csúcskategóriás ultralaptop!
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- AKCIÓ! Intel Core Ultra 5 235 14 mag 14 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4383, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! MSI B760 i7 12700K 64GB DDR4 512GB SSD RX 7800XT 16GB Zalman S2 TG GIGABYTE 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest