- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- DUNE médialejátszók topicja
- Döbbenetesen sok energia kell az érkező Nova Lake működéséhez?
- Meghozta az első, memórapánikból eredő áremelését az NVIDIA
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Reggel voltam laborban előtte még mértem igaz hajnalban, mert nem tudtam aludni vérnyomást 148/85/68 volt.
7:45 körül csapoltak le, utána kicsit szarul is voltam (valamiért nem bírja szervezetem, leesik a vércukrom) ott is tartottak fekvőben pár percig, adtak kis csokit, vizet, jobb is lett 10 perc alatt kb.
Munkahelyen mondom megmérem 9:45-kor, 115/71/81 lett, mindezt a vérnyomáscsökkentő gyógyszer nélkül, azt csak tegnap szedtem be egyet eddig 11:30-kor kb.
A labor miatt lehet hogy ennyire leviszi a vérnyomást? Nyilván ilyen érték mellett nem fogok beszedni vérnyomás csökkentőt, pedig délben akartam, illetve evés előtt majd megmérem még 1x mert lehet visszaáll, bár ha alacsony lesz egész nap, akkor nem tudom mi a franctól...
Új hozzászólás Aktív témák
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Bomba ár! HP ProBook 430 G5 - i5-7GEN I 8GB I 128GB SSD I HDMI I 13,3" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- Új és újszerű 15-16 Gamer, irodai, üzleti, készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- Apple iPhone 17 Pro 256GB Deep Blue használt, karcmentes 100% akku (16 ciklus) Apple garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest