Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• gaborbol

őstag

válasz fokukac #80799 üzenetére

Nekem se jott vissza agusztus ota. Erdekes modon az elso alkalommal mikor pl pizza jon, neha egy nagyon pict erzem 1 masodpercig max es utanna semmit, mintha blokkolva lenne. Pizzeria mellett setaltunk el, es mindenki a csaladbol, uu meg aa erzed ezt az illatot, en meg semmit.
    Par hete a 4 eves nem tudom mit csinalt a wc-ben, de a padlora erkezett a vegtermek es total semmit nem ereztem abbol sem, szoval ja.

Amikor megszagolod a tejet, vagy felvagottat, hust hogy jo-e, vagy hogy eleg fuszeres-e az etel, ott se sokat tudok megallapitani.

Gyerekorvosnal voltunk hetfon, kerdezem a dokit, hogy ha agusztusban voltak covidosok a gyerekek akkor meddig varjunk az oltassal, es mondja , hogy semeddig, harom honapig tart a termeszetes vedettseg, es mar jonnek megint vissza vele.

Mondom biztos elertettem. Ma hivom oket, hogy a gyerek meg mindig beteg, akkor hozzam be egy covid tesztre, ha mondom, de 3 honapja voltak!
    Jaja azert, mert egyre jonnek a gyerekek akik nyaron vagy nyar vegen voltak betegek .
    B+ es nalunk nyar vegen mar 90%-ban a delta volt....

Új hozzászólás Aktív témák