Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• BlacKSouL

addikt

Más: vettem egy Fenix E35 V3 zseblámpát...kurvadrága, de letépi a fejed olyan fényt tol. Eddig mindig csak ilyen eco lámpáim voltak, először kb 1990-ben egy góliátelemes egyenes nagy tölcséres izzós, még megvan, csak már nem használom. Aztán angliában vettem 1994-ben egy olyat, ami alapból fénycsöves, de volt rajta foncsoros reflektor, és ami szenzáció volt, kriptonégő volt benne. Három baby kellett hozzá. Szerettem, erdei táborban hasítottam vele. Aztán ilyenolyan kis promólámpák után kaptam egy Vartát a siófoki Palace-ban egyszer Varta elemlámpás parti címén, az nagyon jó irányfényt adott, két babyvel. Utána tescoban szereztem 3 db dinamóst, ezek egész jók, és a dupla gombakku 11 éve elvan. Ezek már ledesek. Autóba vettem egy Lidlis fejlámpát, az 3 AAA elemmel megy, egész szép fénye van, 3 üzemmóddal. Majd vettem egy 9 ledes fejlámpát, kínait, az hamar feladta.

Melóba menet a vonatmegálló és a cég porta közt nincs világítás, 5:40 körül vaksötétben kell 1 km-t letolni. Cégnél volt egy fókuszálható emos, 3 AAA akksival megy, nem kiemelkedő, de jó fénye volt. De nem volt elég. Megvettem a Fenixet... 5 fokozat+stroboszkóp, 50-150-600-1200-3000 lumen. Azt hittem ez csak olyan kínaias számozás. De nagyon nagyon nem. Ja, 5000 mAh-s, 18 Wh Li-ion akksi van benne, az akku tetejébe kell usb-c-t dugni, és a + pólus közepe ledes töltésjelző. De az hogy egy tenyérnyi kis izé, szemből ránéz az ember, egy 2 centis kis optikát lát, aztán turbo fokozatban 200 méterig reflektorszerű fényt ad, az döbbenet.

Ha valaki ilyesmiben gondolkodik, ajánlom.

Új hozzászólás Aktív témák