Hirdetés
- Felvenné a Noctua kesztyűjét az ASUS
- Leiskolázná a mezőnyt az új Samsung csúcs-SoC
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen monitort vegyek?
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Apple asztali gépek
- Ami Kínában OnePlus Pad Pro, az errefelé mégis csak Pad 2 lett
- 3D nyomtatás
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
parandroid
üzenetére
Nem próbáltam, de kicsit értem azokat az embereket akik nem oltják magukat, hogy ha ez olyan halálos vírus lenne, akkor itt tömegével kellett volna halnia az embereknek, de nem az, így mindenkinek joga van eldönteni hogy kéri e, vagy sem az oltást, és ez nem 1 olyan oltás, ami hosszú évek alatt bizonyított...
Védi az oltás, ezt én se vitatom, sőt akik nem akarják beoltatni magukat, szerintem ezt a többségük nem is vitatja.
Azt nem tudjuk hogy bárkiben is ez a vírus jelen van e, vagy sem, rendelkezik e antitesttel. Először is tesztelni kéne, vizsgálni kéne hogy van e antitest a szervezetében, és annak az eredménye alapján kéne az oltást javasolni, vagy sem, nem úgy hogy boldog boldogtalan oltassa be magát, aztán ha bármi történik az illetővel, akkor senki se vállalja a felelősséget a történtért.Te is írod, hogy ahogy van tálalva az egész az nem kevés aggályt vet fel, és emiatt is merülnek fel a kételyek, kérdések... El van ez bacva ahogy kell!
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Tippmix
- Kerékpárosok, bringások ide!
- PlayerUnknown’s Battlegrounds
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- World of Tanks - MMO
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Felvenné a Noctua kesztyűjét az ASUS
- Tőzsde és gazdaság
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A17 5G / 8/256GB / 12Hó Garancia / Kártyafüggetlen / Akku 100%
- Apple iPhone 14 Pro 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A14 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z390 i5 9600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest