- RAM topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Nem akármilyen új GeForce jöhet idén
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Androidos tablet topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
parandroid
félisten
válasz
BlacKSouL
üzenetére
Kicseszett veszélyes üzem. Egy kisebb targonca alsó hangon 5 tonna körüli önsúly. Egy nagyobbacska suv olyan 2 tonna. Ha hibrid, akkor esetleg kicsit több. És ehhez jön a teher. Meg az emelésből adódó energia: mi 8 méterig dolgozunk az emelőárbócosokkal. Az a földszint + két emelet szintje. Egy 600+ kilós raklapnak kicsit túlnyúlva egy 250 cm hosszú villa végén vajon milyen forgatónyomatéka lehet már, amit a gépnek meg kell fogni? És akkor jön a takarítónő, és besétál a partvissal a villa alá. Aztán én leszek lebaszva, hogy agresszív vagyok a külsős cég munkatársaival…
Amúgy sincs becsülete a targoncának: úgyis megáll, nyugodtan kilépegetnek elé… Egyeseknek semmi kedve az élethez. Szóval épp elég szar dolog akkor is, ha az ember nem hibázik. Ha meg igen… hát, ezt nem fogja meg egy fémkorlát. A téglafal sem feltétlenül… Szerencsére keveset vezetek, csak besegíteni szoktam, pedig amúgy jó móka, szeretem csinálni, de lehetőleg tényleg csak akkor, amikor még egyedül vagyunk a raktárban, ahogy egyre többen lesznek, már nagyon frusztráló mindenkire vigyázni - helyettük is. Amúgy is safety freak vagyok, ezt most mégis benéztem…
p
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó egy bontatlan új Sony Xperia 10 VII 8/128Gb fekete színű készülék
- Xbox series controller pink
- MSI Thin 15 B12UC - 15.6"FHD 144Hz - i5-12450H - 16GB - 512GB - Win11 -RTX 3050 - 3 év gari , MAGYAR
- Prémium fejhallgató kábel ( Focal, Denon)
- 15.gen! Intel Core ULTRA 5 245KF (5800X3D-t veri) +wifis lap +16-32GB DDR5 RAM! GAR/SZÁMLA (nevedre)
- REFURBISHED - DELL Performance Dock WD19DCS (210-AZBN)
- Apple iPhone 7 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / akku :84%
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte GTX 1050 OC 2GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Oppo A14 4/64GB / 12 hó jótállás
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG B760 i9 14900K 32GB DDR5 1TB SSD Asus ROG RTX 3090 24GB Zalman Z1 1000W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs