Hirdetés
- Elárulta a Puget Systems, hogy melyik komponensből mennyi romlik el
- Azonnali fotós kérdések órája
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Dobná a fizikai kezelőszerveket a Sony gamepad koncepciója
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Raspberry Pi
- Shield TV-t csinált a Shieldből az NVIDIA
- Elképesztő lemaradásban van az aktuális Loongson CPU-család
- Nyomtató topik
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
NoLF
veterán
válasz
szőröscica
üzenetére
Millio dologtol fugg. Az altalanos gyakorlat az, hogy a hozzajarulasoddal leginkabb a vacsi es buli koltsegeibe szallsz be, igy aztan ha a lagzira nem vagytok hivatalosak, az iratlan etikett szerint nem bunkosag nem vinni semmit/max adni egy 5ezerrel feltoltott ikea kartyat pl. Termeszetesen ez nagyban fugg az ifju parral levo kapcsolatotoktol, ha csalad (akkor viszont lagzira is mindenkepp hivatalosak lennetek) akkor nyilvan illik adni, ha kozeli barat akkor is ( de ez esetben megintcsak lagziznatok valoszinuleg) ha oedig tavoli rokon, vagy ismeros ismerose, es nincs lagzi, akkor a megjelenesed szamukra az ajandek. Kiveve persze, ha fillerb.szo szamito emberekrol van szo. Vagy ha ti vagytok ugy eleresztve, hogy 20-30k nem szamit.
en szemelyszerint senkitol nem vartam el egy fillert sem, a csaladtol szamitottam valamire, mastol leginkabb orultem, hogy eljottek ( nalunk ket eskuvo volt, az elso pedig “felbevagott” - a ceremonia utan volt egy kis aperitif, aztan a vacsira es nem letezo hajnalig tarto mukatozasra mar csak a csalad maradt, mert ugye a lezarasok miatt az olasz oldalrol kb 40 ember helyett 4 tudott jonni, igy nem keritettunk nagy tivornyat.
Volt, aki adott valami jelkepeset annak ellenere hogy csak az allofogadasig maradhatott, sokan voltak, akik semmit sem - de mint mondtam, nem is vartam el, mivel tavoli baratkent en magam sem adnek.
csaladbol is volt aki megnyomta, volt aki alig adott valamit - leginkabb anyagi helyzettol fuggoen.
osszegezve: ha lagzira nem vagytok hivatalosak, akkor szvsz egy jelkepes vasarlasi utalvany/kupon eleg kell, hogy legyen.
Szerk: most nezem, hogy beosztottad. En egy udvozlokartyan es egy jo uveg boron kivul nem eroltetnek mast
Új hozzászólás Aktív témák
- Red Dead Redemption 2 (PC)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Tesla topik
- Futás, futópályák
- Brave
- Elárulta a Puget Systems, hogy melyik komponensből mennyi romlik el
- Big in Japan - japán játékokról, kötetlenül
- Azonnali fotós kérdések órája
- Nintendo Switch 2
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- További aktív témák...
- Nitro ANV15-51 15.6" FHD IPS i5-13420H RTX 4050 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjolv gar
- Orion HS500 elado.
- DJI Mavic 3 Classic Fly More Combo RC drón szett - 4/3-os Hasselblad kamerával
- ÚJ BONTATLAN FÓLIÁS Nokia 3310
- ROG Strix G513RC 15.6" FHD IPS Ryzen 7 6800HS RTX 3050 16GB 500GB NVMe magyar vbill gar
- Xiaomi Redmi 15c 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol fejhallgatóval garanciával hibátlan működés
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3878
- 360 áthajthatós! Dell Latitude 5330 2 in 1 i7-1265U 10magos! 16GB 512GB 13.3" FHD 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest