Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
ladybug
őstag
válasz
bitpork
üzenetére
Borzasztóan naív vagyok ezen a téren (is), de nem hiszem, hogy a többségnél ez a szempont. Biztos vannak ilyen kapcsolatok is, amikor a roppanós seggű kirakatbaba a szőrös mellű bő lóvés pasikért van oda. Lehet, hogy Daddy issues, lehet szerelem, lehet más beállítottság.
De hogy a pénz a fő szempont mindenkinél, azt nem hiszem el. Biztos vagyok benne, hogy akik itt vagytok, nem azért vagytok a párotokkal (legyen az feleség, férj vagy élettárs), mert @va jól keres és eltart benneteket.
Habár amennyit itt fórumoztok időnként, lehet, hogy mégis így van?
Meg hát a “mindegy ki, csak ne egyedül” is egy siralmas hozzáállás.
Szóval nem és nem fogadom el ezt az általánosítást.
Emellet tudom, hogy a mai napig vannak előre lebeszélt házasítások, de ezeket nem veszem alapnak, mert az elnyomás és az emberi és szabadság jogok sárba taposása alapján történik.
Love 💟, Peace ☮️, Happiness ☯️
Új hozzászólás Aktív témák
- Projektor topic
- Futás, futópályák
- MWC 2026: Kezünkben a minden tekintetben európai okostelefon
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AliExpress tapasztalatok
- League of Legends
- BestBuy topik
- Google Pixel topik
- Mikrotik routerek
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- iPhone 11 Pro Max 64GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4377
- í kilenc! AKCIÓS PRECÍZIÓS KÉSZÜLÉK! 7560 i9-11950H 32GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 6GB 1 év gar
- 146 - 147 - 167 - 168 - 169 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest