Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
Igen, szintén, csak azt már nem akartam külön posztolni.
Amúgy ha a horvátok nem változtatnak, akkor nem is lesz rá szükségem, de ha majd alkalomadtán a leendő új munkahelyemről esetleg utazni kéne valahova, nem ártana.Más: a google térképben letöltök offline területeket. Kipróbálom, megy offline. Pár nappal később töltök le másikat. Az is megy. Eltelik pár hét, valószínűleg frissül a térképapp, aztán eszembejut, hogy megnézem megint offline az offline területeket, és vagy mennek, vagy nem. Olyan is van, hogy 3 területből 2 megy, egy nem megy. Most a régebbi letöltésű nem megy, aminek (ha nem frissítem addig) az érvényessége 2022 április. A másik kettőnek 2022 május.
Azt kell feltételeznem, hogy egy adott app verzió egy adott időben letöltött területtel működik együtt, annál régebbivel nem, de hetekről beszélünk, nem hónapokról. Tehát minden második app frissítéskor manuálisan le kéne frissítenem a 2-300 megás offline területeket is, hogy biztosan működjenek az újabb appverzióval.
Van ennek logikus háttérmagyarázata? Milyen gyökeres változások történnek az appban, amik megakadályozzák a 20-30 nappal korábbi saját térképterület használatát?
Azt sem értem, hogy miért kell hetente 2-3 frissítést kiadni bizonyos appokból, úgy, hogy a frissítés magyarázata semmitmondó.
Új hozzászólás Aktív témák
- BestBuy ruhás topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Parfüm topik
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Háztartási gépek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Spórolós topik
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- Samsung Galaxy S20 / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12HÓ Garancia
- Dell Precision 3571 4G LTE i7-12700H 32GB 1000GB FHD RTX A1000 4GB 1 év teljeskörű garancia
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4001
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest