Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vérboci
addikt
az áremelés? az nem hiba, az következmény.
a hiba az, hogy szarabb lett a pizza, meg az, hogy a drágább pizzához az én fizetésemet nem igazították hozzá.
tegnap vettünk 3 kebabot, 3900 forint volt.
nem volt az olyan régen, hogy fekete-fehér fotó legyen róla, amikor ennyiből étteremben, itallal együtt is megvacsoráztunk.ugyanakkor pl. a felszolgálók (pl. becses nejem) fizetése - fogalmazzunk úgy - ettől eltérő ütemben nőtt
bosszantó, hogy mindig nyílik az olló, és a dolgok egy egységnyi drágulását nem egységnyi fizetésemelés követi.
én pl. 2017 óta nem kaptam egy forint emelést sem. Persze, váltsak munkahelyet...
De 2017-ben b*szott jó fizuval vettek fel, 2018-ban új emberként nyilván nem is járt emelés. 2019-ben emelést nem, de a s*ggem alá egy céges szekeret kaptam. 2020-ban járvány miatt ugye mindenki behúzta a féket, de most 2021-ben még nem találtam indokot, aztán mégse akarnak emelni.
Pedig most már 2017-hez képest maximum "jó" fizum van. De ilyen infláció mellett jövőre már "nem jó" lesz belőle.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 11 Pro Max 256GB 100% (1év garancia)
- Lenovo P500 - 1650-2690 v3 akár 12 mag/24 szál, 16-32GB DDR4 RAM, 490W 80+gold táp, számla, 6 hó gar
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3963
- EREDETI NINTENDO Pokemon Go Plus autocatcher dobozban eladó
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga G6 (6th Gen) - i7-1185G7, 32GB, 1TB SSD, 4K multitouch + TOLL
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest