Hirdetés
- Óriási ugrás: teszten az ASUS Zenbook A16 és a Snapdragon X2
- Bőven 50 gramm alá fogyott a Keychron kétféle borítással kérhető, "karmos" egere
- Ön vezető vagy önvezető? Az Uber az utóbbi mellett voksol
- QHD OLED és extrém frissítés: bemutatkozott a Sony INZONE M10S II
- Bekebelezi az Amazon az Apple műholdas partnerét
- Milyen TV-t vegyek?
- Kötelező frissítésnek számít a Microsoft legújabb csomagja a Windows 11-hez
- LG LCD és LED TV-k
- OLED TV topic
- TCL LCD és LED TV-k
- 3D nyomtatás
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Milyen notebookot vegyek?
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
Új hozzászólás Aktív témák
-
én együtt érzek... Nekem sosem hatott semmi az ilyen emberek ellen. Vagy megvártuk, míg elköltöznek, vagy mi költöztünk.
Egyszer 2003-ban anyukáméknál a szomszéd ház felét megvette egy cigány, és meg akarta venni a másik felét is, hogy társasházat építsen, de annak a tulaja nem akarta eladni. Ezért oláh cigányokat költöztetett a házrészbe, azzal a céllal, hogy majd akkor eladja neki, ha elviselhetetlenné teszi az életét (és a mienket) Éjszaka érkeztek, úgy éjjel 2-kor, először azt hittem, csak részegek az utcán, de nem, ott maradtak. Úgy 5-6 felnőtt férfi volt, valami furcsa nyelven karattyolva üvöltöttek teli torokból hajnalig, mulatóssal. Ilyen volt a nyitás. Másnap megjöttek az asszonyok és a gyerekek, még 15-en. (olyan 60-80 m2-es házrészről volt szó). Ezek ott laktak másfél évig. A férfiak Ausztriában dolgoztak, amikor elmentek egy hétre akkor viszonylag nyugodt volt, a baj akkor volt, amikor hazajöttek.... Az üvöltözés általános volt... volt, hogy láttam, hogy ott szarnak az udvaron... az idők folyamán egy 3-4 méter magas szemét-dombot képeztek az udvaron...
Ennek a másfél évnek a csúcsa az volt, amikor egyszer karácsonykor az egyik férfi a mínusz 2 fokban, félmeztelenül, egy nagykéssel a kezében (!) kergette az asszonyt az udvaron, körbe körbe.
Mint egy Kusturica filmben...
Na, akkor kihívtam a rendőröket, de ki se jöttek. Szerencsére nem halt meg senki.
Mindegy, ez most csak eszembe jutott. Szerencsére ez egy másik házban volt, az utca túloldalán, de azért így is elég eseménydús időszak volt....
El se tudom képzelni, milyen az, ha ezt tényleg a fal túloldalán tolják...
Új hozzászólás Aktív témák
- Yettel topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Kötelező frissítésnek számít a Microsoft legújabb csomagja a Windows 11-hez
- LG LCD és LED TV-k
- OLED TV topic
- Építő/felújító topik
- Elemlámpa, zseblámpa
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- PS5 Slim Digital (CFI-2016) Karcmentes, 1 kontroller
- ASUS ROG Zephyrus G14 Ryzen 9 / RTX 4070 / 32GB / 1 TB SSD 2K 165Hz PRÉMIUM
- Dobozod ÚJ Lenovo LOQ i7 / RTX 4050 / 144Hz / GARANCIA 2027.03.
- Ultra Rampage Mobile Gamer Csomag: Lenovo Legion Duel 2 + egyedi kiegészítők! 512GB EU verziós!
- Asus TUF RX 6900 XT
- Dell Precision 7810 TOWER,E5-2670 v3 (12/24) 16GB DDR4,256GB SSD,QUADRO M4000 8GB VGA,WIN11
- darkFlash ZR12 Darkstorm
- Apple iPhone 11 128GB Új kijelző Új akku! 12hó jótállás
- Honor laptop i5-12500H / RTX 2050 / 16GB RAM / 512GB SSD / 2K kijelző Erős, prémium gép!
- Dell Latitude 5410 - 14", Core i5 10210U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest