Hirdetés
- Mostantól több képkockát generálhat az új Arc meghajtó
- Önmagában is értékesíthetőnek tartja a Vera CPU-t az NVIDIA
- A sufni mélyén született a Galax Titan RTX Hall of Fame VGA
- Rég elfeledett képaránnyal nyúzhatjuk a múlt nagyjait az AYANEO kézikonzoljával
- Ráncfelvarrás után marad nagyjából ugyanaz a Minsforum OCuLinkes mini PC-je
Új hozzászólás Aktív témák
-
én együtt érzek... Nekem sosem hatott semmi az ilyen emberek ellen. Vagy megvártuk, míg elköltöznek, vagy mi költöztünk.
Egyszer 2003-ban anyukáméknál a szomszéd ház felét megvette egy cigány, és meg akarta venni a másik felét is, hogy társasházat építsen, de annak a tulaja nem akarta eladni. Ezért oláh cigányokat költöztetett a házrészbe, azzal a céllal, hogy majd akkor eladja neki, ha elviselhetetlenné teszi az életét (és a mienket) Éjszaka érkeztek, úgy éjjel 2-kor, először azt hittem, csak részegek az utcán, de nem, ott maradtak. Úgy 5-6 felnőtt férfi volt, valami furcsa nyelven karattyolva üvöltöttek teli torokból hajnalig, mulatóssal. Ilyen volt a nyitás. Másnap megjöttek az asszonyok és a gyerekek, még 15-en. (olyan 60-80 m2-es házrészről volt szó). Ezek ott laktak másfél évig. A férfiak Ausztriában dolgoztak, amikor elmentek egy hétre akkor viszonylag nyugodt volt, a baj akkor volt, amikor hazajöttek.... Az üvöltözés általános volt... volt, hogy láttam, hogy ott szarnak az udvaron... az idők folyamán egy 3-4 méter magas szemét-dombot képeztek az udvaron...
Ennek a másfél évnek a csúcsa az volt, amikor egyszer karácsonykor az egyik férfi a mínusz 2 fokban, félmeztelenül, egy nagykéssel a kezében (!) kergette az asszonyt az udvaron, körbe körbe.
Mint egy Kusturica filmben...
Na, akkor kihívtam a rendőröket, de ki se jöttek. Szerencsére nem halt meg senki.
Mindegy, ez most csak eszembe jutott. Szerencsére ez egy másik házban volt, az utca túloldalán, de azért így is elég eseménydús időszak volt....
El se tudom képzelni, milyen az, ha ezt tényleg a fal túloldalán tolják...
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 13 mini Blue 128gb
- Samsung AU7022 65 Smart TV 4K Ultra HD LED hibátlan, dobozával
- 8 DARAB (Január 28.) DELL Latitude Laptop Tartós-Golyóálló-AKÁR SULIBA 7320 7430 7440 5320 5410 5420
- HP HyperX Cloud Blue Playstation Bolti ár:17k INGYEN FOXPOST
- Szinte Új HYPERX Cloud II metál gaming headset Bolti ár:33k INGYEN FOXPOST
- Kuriózum: Ozark Trail (amerikai) fejlámpa 600 lumen
- MacBook Air M1 13" 16GB RAM 256GB SSD 27% áfás számla, (0228)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2927, 100% Akkumulátor
- LÉZEREZÉS! külföldi billentyűzet magyarra kb. 20-30p alatt!
- Eredeti Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs