Hirdetés
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Eljött a CPU-k kora az AI-piacon
- Tovább tarthat a memóriakrízis, mint gondolnánk
- Blu ray írás és írási hiba
- A jövőben nem csak a gazdagok kiváltsága lehet az Intel CPU-k tuningja
- Még idén kézbe vehetjük a NEOGEO felújított kiadását
- E-book olvasók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
Új hozzászólás Aktív témák
-
NoLF
veterán
válasz
fokukac
üzenetére
bezzeg nálunk!
se alattam, se fölöttem, se mellettem, se mögöttem nincs közvetlen lakóépülettel közös falam. a padláson néha a szomszéd macskák mászkálnak, de különösebb problémát ez sem okoz

a ház maga vagy 60 éves minimum, tehát egy roncs
a jobb oldali szomszéd az udvaron szokta üvöltetni a sláger rádiót nyáron, az utcán meg válogatott népség szokott mászkálni hangosan, de alapvetően nincs semmi probléma a környékkel, pedig lehetne. mellettem gyermekek egészségháza (de még egyszer nem hallottam üvöltést, a bejárat a másik utcára néz, a rendelők ablaka az utcára nyílik, nem felénk), velem szemben egy ügyvédúr rendesen bekamerázva...Bp. viszonylatban elég élhető a házikónk. Ha a környéken mész egy kört, a beled kifordul az tuti - de valahogy a közvetlen környezet mégis élhető. a házat majd kitákoljuk valahogy, de ennyi pénzből erre futotta - ugyanezen a környéken pár száz méterrel odébb panelek vannak ennyiért, hát azt köszönöm, nem. így van kis kertem, külső tárolóm, normális méretű garázsom is, és egy ideje már csatornám is, ugyebár
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Diablo II: Classic és Resurrected
- Kuponkunyeráló
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Facebook és Messenger
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Le Mans Ultimate
- Telekom mobilszolgáltatások
- Filmvilág
- További aktív témák...
- ASUS Rog Ally Z1 Extreme, 2027.01.12-ig gyári garanciás, hálózati töltőjével, szilikon tokkal eladó!
- HP 250 G7,15.6",i5-1035G1,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
- Lenovo ThinkPad T480s,FHD,14",i5-7300U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11,TOUCH,jó akku
- Lenovo ThinkPad T480s,FHD,14,i5-7300U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11,TOUCH
- Ugreen Revodok Max Thunderbolt 4, dokkoló, port többszöröző állomás
- QNAP TS-870U-RP 8 lemezes Rack NAS
- Lenovo Thinkpad X1 Yoga 6th Gen. i7 11th, 32GB RAM 27% ÁFÁS (0326)
- iPhone 14 Pro 256GB 100% (1év Garancia)- ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR - AKCIÓ
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf FX506I Gamer Notebook! R7 4800H / 1650Ti / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- TOP Pure White PC /Ryzen 7 9850X3D, 32GB DDR5 RAM, 1TB M.2 PCIe SSD/ akciós áron eladó! BeszámítOK!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

a jobb oldali szomszéd az udvaron szokta üvöltetni a sláger rádiót nyáron, az utcán meg válogatott népség szokott mászkálni hangosan, de alapvetően nincs semmi probléma a környékkel, pedig lehetne. mellettem gyermekek egészségháza (de még egyszer nem hallottam üvöltést, a bejárat a másik utcára néz, a rendelők ablaka az utcára nyílik, nem felénk), velem szemben egy ügyvédúr rendesen bekamerázva...