Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
parandroid
félisten
válasz
EQMontoya
üzenetére
Nekem is kinéz majd egy új konyha. Mosogatógép fasza Bosch, az marad, de beépíthető indukciós lapra, meg hozzá sütőre ha van valami titkos best buy tipp, az jöhet. Még nem néztem körül, szóval full fogalmatlan vagyok. Beköltözéskor vettünk gyorsan egy egybe aeg-t ebayen valami 200 (?) eur-ért, újszerűen (tepsi még gyári nejlonban, de az egész cuccot talán ha 2x használták), teszi a dolgát, de elég alap cucc, meg ugye van egy rés a konyhaszekrényben (ami amúgy is elég gányolt valami), és oda van beállítva, ami olyan meh...
p
Új hozzászólás Aktív témák
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen széket vegyek?
- PlayStation 5
- Le Mans Ultimate
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- BerserkGuts: 9800X3D Hitvallás, Dogma megcáfolása egy RTX5080+12600K-val
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Odyssey G7S28BG700EP 28 144Hz IPS4K 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! BenQ GW2270 22 75Hz VA FHD 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Samsung C27F396FHR 27 VA FHD 4ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- DJI Mavic Air 2 Fly More Combo drón szett (FMC) +szűrők +gyorstöltő
- BESZÁMÍTÁS! HP ZR2440w 24 60Hz IPS FHD 6ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Midnight-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4219,100% Akksi
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Vállalom Xianomi Okos kamerák, szoftveres javíttását
- ÚJABB ÁRCSÖKKENTÉS Xiaomi Redmi 13C 8/256 mint az új, garanciával eladó
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest