Hirdetés
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen házat vegyek?
- Apple MacBook
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen alaplapot vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
concret_hp
addikt
na most én nézek, hogy wtf, van egy mosógépem, ha már múltkor ez volt a téma
az egyik lába alá volt téve az egyik használati utasítása, egyrészt billegett, másrészt így nem veszik el 
pár mosással ezelőtt észrevettük,hogy a papír vizes. másik programnál nem, csak a sima super eco mosásnál, ami 1 órás, és a falból kijövő hőmérsékleten mos (ez nálam télen is 23-24 fok, nyáron meg 25-26). ma már egy másik programnál is szivárgott, mondom jó, ez így nem fasza. nade: a lába környéknél ott egy fél deci víz kb. alja: száraz, eleje: száraz, oldala száraz, többi lábánál száraz... be és kimenő vízvezeték száraz (konkrétan áll rajta a por
) oké leszedtem a hátulját, hát bmeg az egész csont száraz belül, ott is, ahol kívülről vizes (és konkrétan nincs cső vagy ilyesmi felette) na ezt magyarázzátok meg 
Új hozzászólás Aktív témák
- 137 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 - 4 ÉV GARANCIA!
- Apple iPhone 13 Pro Max Graphite ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB-100%-3hó gari!
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro 48GB RAM 4TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- iPhone 11 Pro Max 64GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4377
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
az egyik lába alá volt téve az egyik használati utasítása, egyrészt billegett, másrészt így nem veszik el 
) oké leszedtem a hátulját, hát bmeg az egész csont száraz belül, ott is, ahol kívülről vizes (és konkrétan nincs cső vagy ilyesmi felette) na ezt magyarázzátok meg