Hirdetés
- Házimozi haladó szinten
- Apple MacBook
- OLED TV topic
- OLED monitor topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Akciókamerák
- Mindenféle könyves (és olvasós) Off topic
- Az olcsó Macbook sokkolja a PC-ipart az ASUS társvezetője szerint
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
parandroid
üzenetére
Kukac dolgozik mint állat, nincs ideje panaszkodni...

de van közös témánk, amikben jönni szoktam...tartok egy gyors összefoglalót:
-áramszünet volt, tehát egy napig nem volt net, de már én magyarázom a szerelőnek, hogy nem hozzám kell jönni, hanem melyik villanyoszlopra kell felmászni visszakapcsolni az erősító power gombját (júpíszí rulez).
-a régi céges telefonszámomat elhoztam magammal, hogy majd behozom az új céghez, na ezt 4 hónap alatt nem bírtam még elintézni (Telekom rulez), de örömmel fizetem a számlát, na
-Az opel bár sose kop' el, de viszi a flottacég szervízbe, mert akkorát reccsen minden második kettesbe váltáskor a váltó, hogy csuhajja. Mint a régi szuzuki 15 éves korában, mikor rükvercbe rakod.
-a munkahelyem környékén Hitchcock-filmet forgatnak, annyi dolmányos varjú repked és károg
-végre vettem mosógépet, mert már tényleg nem bírja a 14 éves rozsdás indesit...
wirpool zen, felültöltős (az fér be, oldaltöltős már az ajtón se nagyon menne be), papíron a leghalkabb. mosógépes topicban szidják, de akciós volt (99), szóval annyit ért. Sőt, most már van a médiamárktnak olyan extra szolgáltatása, hogy időre hozzák ki, és nem úgy, hoyg 10 és 20 óra között, valamikor.
-Vettem hajvágót is, így lett otthoni covid-os frizurám. Sajnos nem megyek ilyen időkben fodrászhoz, hogy terjesszük a vírust. A b. nejemmel együtt kb. 2 óra alatt sikerült. Na jó, lesz az még gyorsabb is...
Dióhéjban ennyi.
És most, zene!
Ja tényleg, végre tél van!
néha fagy éjszaka (januárban? ki gondolta volna... egy hete találkoztam egy szúnyoggal a Duna-parton), de mára még havazott is!
milyen az idő Nógrádban..?
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650M R7 8700F 64GB DDR5 1TB SSD RX 7800 XT 16GB LianLi VectorV100R RGB TG 750W
- PC Játékok
- BESZÁMÍTÁS! AsRock H510M i5 11400 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB Zalman T4 Plus ADATA 600W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i3 12100F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB ADATA XPG Valor Air 600W
- BESZÁMÍTÁS! Asrock Z270 i7 6700K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 6GB GameMax Storm 2 AB Adata 600W
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Air 15 M4 16GB RAM 512GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4649
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4062
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest