Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
BlacKSouL
üzenetére
szerintem mindenki értette, hogy mi a probléma (Tildyn kívül, de ő ugye nem látja itt a helyzetet).
nos, én voltam már párszor étteremben, meg kocsmában is, hát alapból ez a távolságtartás abszolút nincs meg sehol. Nem csak a maszk, hanem az se. ott állnak egymástól 20 centire a pultnál, mint a régi szép időkben.
persze az asztalok távolabb vannak picit, de az semmit nem ér, ha aztán meg összesűrűsödnek.és igen, az újranyitás követketménye, hogy újra elkezd majd terjedni. Nézd meg a horvátokat, szlovákokat. A horvátoknál két hónapon át null aközeli számok voltak, aztán most olyan napi számok vannak, mint márciusban-április elején.
Nem lesz ebből nagy horvát nyaralás idén.@Cybermanus: igen, valószínűleg abban halt meg Bálint gazda...
megírták, hogy tüdőgyulladásban halt meg kórházban. másnap pedig lejött a közlemény, hogy meghalt egy 100 éves ember koronavírusban. SZerintem annyira azért nincsenek sokan ilyen idősek... és amúgy 100 éves volt, egy hónap múlva lett volna 101.
Új hozzászólás Aktív témák
- Inno3D GeForce RTX 4070 Ti X3 12G - Karácsonyi akcióban!
- Redragon Kumara K552 RGB Brown Switch magyar billentyűzet
- Lenovo Thinkpad P1 Gen 6 - i9-13980HX, 32GB, 2TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090
- 15.gen! Intel Core Ultra 9 285K +16-32GB DDR5 RAM +hűtött VRM-es Z890 lap! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre)
- OP AudioCodes C450HD Ip Phones - Szines kijelzős - Teams/ Zoom telefon - Új dobozos
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- Samsung Galaxy Ring 12mm, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 Pro 128 GB 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Microsoft Surface Pro 7+ - Újszerű, billentyűzettel és ceruzával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest