Hirdetés
- Meglepő, de részben hangtalan a Colorful új, kompakt VGA-ja
- TCL LCD és LED TV-k
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Sok hűhó négyszázért: AMD Ryzen 7 9850X3D
- Milyen videókártyát?
- AMD FX
- Ami Kínában OnePlus Pad Pro, az errefelé mégis csak Pad 2 lett
Új hozzászólás Aktív témák
-
NoLF
veterán
válasz
FehérHolló
üzenetére
valószínűleg félreérthetően fogalmaztam, nem mondtam, hogy te kötözködnél/tél volna, hanem általánosságban az emberek.
emlékszem jó kis előadást tartott, mint általában szokott. egyrészt sokkal tájékozottabb, mint én, másrészt benne megvan a "térítsük az igét" kényszer, bennem meg nincs.bitpork: értem, és sajnálom, hogy az ember élete majdnem azon múlt, hogy sokáig nem evett húst, utána meg megjavult. nagyon kétlem, hogy ez így teljes egészében csak és kizárólag a hústartalmú étkezésre való váltás miatt következett be, de ám legyen.
mindenesetre abban megegyezhetünk, hogy a fordított eset sokkal többször előfordul. ráadásul attól, hogy valaki vega/vegán, nem feltétlenül jelenti azt automatikusan, hogy az egyén tudja is, hogy mit csinál. jellemzően a hipszter/divat miatt egyre többen veszik fel ezt a fajta étkezést (egyébként a vegán alapból sem csak az étkezére korlátozódik, hanem életszemléletre, az étkezést inkább növény alapúnak hívják), s ezen emberek képesek kenyeren meg salátán élni, aztán csodálkoznak, hogy valami nem oké egy idő után. az emlősöknek továbbra is zsírra, fehérjére és szénhidrátra van szükségük az életben maradáshoz tápanyag tekintetében... nem meglepő, hogy ha az ember valamelyiket megvonja, azzal tönkreteszi magát rövid idpn belül.
Új hozzászólás Aktív témák
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- Meglepő, de részben hangtalan a Colorful új, kompakt VGA-ja
- Okos Otthon / Smart Home
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- TCL LCD és LED TV-k
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Feketelista, avagy a rossz boltok topicja
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- További aktív témák...
- Latitude 7440 27% 14" FHD+ IPS i5-1343U 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- Apple Beats Studio Buds - SZÜRKE, bluetooth füles
- Torso Electronics S4 - Hangszobrász mintavevő -
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600X / RTX 3070Ti / 16GB DDR4 / 1TB SSD!
- X1 Yoga 8th 2-in-1 14" FHD+ IPS érintő i5-1345U 16GB 256GB NVMe aktív toll ujjlolv gar
- Eladó egy Huawei GT3 okos óra Dobozzal tőltővel
- Eladó Apple iPhone 12 Pro Max 256GB / 12 hó jótállás
- LG 32GS94UX - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Új MSI Modern 15 FHD IPS Ryzen5 7530U 4.5Ghz 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega7 Graphics Win11 Garancia
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700K / GTX 1660 Super / 16GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs