Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- OLED TV topic
- Bluetooth hangszórók
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Most tényleg 8 GB VRAM-mal szúrja ki szemünk az NVIDIA??
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Intel Core i7 9xx "Bloomfield" (LGA 1366)
- Flipper Zero
Új hozzászólás Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
Létezik olyan, hogy a Lidl által forgalmazott madeinchina autós kompresszoron lévő nyomásmérő whitworth finommenetes csatlakozasu, ergo nem fogok hozzá kapni cseredarabot? Vagyis az elpukkant, lyukas, stb nyomásmérő miatt kuka a komplett, egyébként jól működő kompresszor? Vagy leszedem, ledugozom, és külső nyomásmérővel ellenorizgetem fujtatas közben?
Tolomero azt mondja, hogy kb. 7,9 mm a külső átmérő, és kb. 1,1 mm a menetemelkedes, ami az 5/16"-os szabványos whitworth finommenet mereteihez all legközelebb. De mivel mifelénk csak 1/2", 1/4", 1/8" csatlakozasu manométerek kaphatok, így ez bukta.Amúgy durva anomalia, hogy egy ismerosnel kiprobaltuk mert nalam ereszt, sziszeg, és leengedi a gumit, fújni meg nem fújja. Lecsavartuk az orat, megnyomtuk kompresszorbol tartalybol 3 bárral, jól mért, nem sziszegett, nem eresztett. Visszacsavartuk, radugtuk autokerekre, nem sziszegett, nem eresztett. Radugtuk kerekpargumira, nem sziszegett, nem eresztett. Felfujtuk vele, felfújta, leállítás után nem sziszegett, nem eresztett. Hazahoztam, radugtam kerékpárra, sziszegett, leeresztette. Próbáltam felfujni, nem fújta. Felfujtam kézi pumpaval, radugtam, sziszegett, leeresztette. Befujtam habbal, és az óra belsejéből eresztett, a műanyag ház, és a fém csatlakozó között, de ott nem is kellene tomitve lenni, hiszen belül ez zart cső.
Hogy létezik, hogy nálam először ereszt, utána elviszem kiprobaljuk nem ereszt, aztán visszahozom és megint ereszt?
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Ingatlanos topic!
- Milyen légkondit a lakásba?
- BestBuy ruhás topik
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- OLED TV topic
- Bluetooth hangszórók
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- További aktív témák...
- DJI NEO Fly More Combo drón 3 akkumulátorral +Care Refresh +táska
- Lenovo IdeaPad B50-80, 15,6" HD, i3-5005 CPU, 8GB DDR3, 128GB SSD, W11, Számla, 1 év garancia ( ol
- HP EliteBook 840 G3, 14" HD, i5-6300U CPU, 8GB DDR4, 128GB M.2 SSD, W11, Számla, 1 év garancia ( o
- HP EliteBook 840 G2, 14" HD, i5-5300U CPU, 8GB DDR3, 128GB SSD, W11, Számla, 1 év garancia ( olvas
- Dell Vostro 5481, 14" FHD, i5-8250U CPU, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, W11, Számla, 1 év garancia ( ol
- Samsung Galaxy S24 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
- Apple iPhone 13 128GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
- LG 32GQ850-B - 32" NANO IPS ATW / 2560x1440 / 260Hz 1ms / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync / HDR 600
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest