Hirdetés
- Házimozi haladó szinten
- iPad topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Miért rossz a mikrofon hangja? - 3 tipikus hiba
- Kész, vége, ennyi volt: eladja tévés üzletágát a Sony
- SSD-től lopott funkciókat biztosít a Raspberry Pi USB-kulcsa
- Milyen processzort vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- AMD APU (AM4 és AM5) topik
- TCL LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
bnss
veterán
válasz
jozsi252
üzenetére
Szia!
Köszi a választ. A rendeletet olvastam, tudom, hogy korlátozás van még csak érvényben. Viszont mostanra gyakorlatilag mindenki home officeba került nálunk is, kivéve aki vállalta az ügyeletet. Aki home officeban van, kerülnie kell a személyes kontaktust a kollégáival is. A papírokat ezért intéztük már most. Ki tudja mi lesz.
Valahol érthető a kereskedő hangulata, elég feszült ez az időszak, és amennyi buta ember van, most mind a jogait szajkózzák habzó szájjal. Másrészt a tisztelt hölgy elgondolkodtatna, hogy kinek köszönheti a vállakozását.
fokukac: én is így tapasztaltam. Például a játszótér zárva, de a mellette lévő füves terület nem, gondolja ezt az élelmes és jogokkal felvértezett magyar család, családok. Pedig néhány napja még a social médiában mindenki a kijárási tilalmat javasolta...
Új hozzászólás Aktív témák
- Napelem
- iPhone topik
- Hálózati / IP kamera
- Zalaegerszeg és környéke adok-veszek beszélgetek
- Energiaital topic
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Információbiztonság, kiberbiztonság, adatvédelem
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- További aktív témák...
- Xbox One X - 1TB SSD - 2 KONTROLLER
- Kingston Fury 16GB (1x16GB) DDR5 5200MHz CL40 - XMP - 120 hó garancia
- G.SKILL Ripjaws M5 RGB 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz CL30 WHITE - XMP - 120 hó garancia
- Kingston FURY Beast 32GB (1x32GB) DDR5 6000MHz CL36 - XMP/EXPO - 99 hó garancia
- Patriot Viper Venom 32GB (2x16GB) DDR5 7400MHz CL36 - XMP - 120 hó garancia
- Keresünk Galaxy S22/S22+/S22 Ultra
- Intel XMP és AMD Expo Compatible! Corsair Vengeance RGB DDR5 2x32GB (64GB) Kit!
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Bomba ár! Dynabook Portege X30-F - i7-8565U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen 1 munkaállomás - i7 10875H 32GB DDR4 512GB SSD Quadro T2000 W11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest