Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
bnss
veterán
válasz
jozsi252
üzenetére
Szia!
Köszi a választ. A rendeletet olvastam, tudom, hogy korlátozás van még csak érvényben. Viszont mostanra gyakorlatilag mindenki home officeba került nálunk is, kivéve aki vállalta az ügyeletet. Aki home officeban van, kerülnie kell a személyes kontaktust a kollégáival is. A papírokat ezért intéztük már most. Ki tudja mi lesz.
Valahol érthető a kereskedő hangulata, elég feszült ez az időszak, és amennyi buta ember van, most mind a jogait szajkózzák habzó szájjal. Másrészt a tisztelt hölgy elgondolkodtatna, hogy kinek köszönheti a vállakozását.
fokukac: én is így tapasztaltam. Például a játszótér zárva, de a mellette lévő füves terület nem, gondolja ezt az élelmes és jogokkal felvértezett magyar család, családok. Pedig néhány napja még a social médiában mindenki a kijárási tilalmat javasolta...
Új hozzászólás Aktív témák
- 2 DB HYPERX 16GB FURY DDR4 2666MHz CL16 HX426C16FB/16
- Alaplap ASUS ROG STRIX B850-I GAMING WIFI, Fractal Design ház, NOCTUA NH-D9L chromax black hűtő, Cor
- Új, bontatlan / felbontott / Kingston, Corsair, G. Skill, Crucial / DDR5 ramok / gari!
- NVIDIA RTX 3080 Ti Founders Edition
- 15.gen! Intel Core Ultra 9 285K +16-32GB DDR5 RAM +hűtött VRM-es B860 lap! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3938
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3951, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Midnight - 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4250, 100% Akksi
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3943, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest