Hirdetés
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen joysticket vegyek?
- A Windowst és a macOS-t is váltaná a Google Aluminium OS
- Hisense LCD és LED TV-k
- Gaming notebook topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- OLED TV topic
- Duplázik a NAND is: a Samsung 100%-os áremelésben gondolkodik
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
EQMontoya
üzenetére
Én is gondolkodtam már ezen.
De az a baj, hogy ez csak a halottakat nézi, és a fiatalabb, 30-as, 40-es korosztályban is sok olyan van, akit lélegeztető gépre kell rakni...
Az olasz első beteg, akiről cikkeztek, a 38 éves maratonfutó (tehát nem gyenge ember) pl 3 hétig volt kómában, lélegeztetőgépen.
Szóval azért kell lassítani a terjedését, mert mindenkire veszélyes.Az, hogy 2-3-4 hétre lelövik a gazdaságot, nem kéne, hogy olysn nafy baj legyen, ilyenek után szép visszapattanások szoktak lenni.
Nekem inkább azzal van bajom, hogy túl későn hozzák meg ezeket az intézkedéseket, ezáltal végül sokkal súlyosabb lesz a helyzet...Nézd meg majd az USA-t, ott még csak most kezdődik, és két hete még hoax volt a sárga hajú szerint.
Új hozzászólás Aktív témák
- Nvidia RTX 5000 széria
- ROG Zephyrus G14 GA401QC 14" QHD IPS Ryzen 9 5900HS RTX 3050 16GB 500GB NVMe ujjlolv gar
- Apple iPhone SE 2022 64GB, Akku: 100%, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone SE 2022 64GB, Akku: 98%, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Akciós áron, Új Lenovo ThinkPad T14 Intel Ultra i7-155U/16GBRAM/512SSD/14" FULLHD IPS kijelző/magyar
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- Arany János - Kapcsos könyv
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs