Hirdetés
- Vezetékes FEJhallgatók
- Androidos tablet topic
- Powerbank topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- Még idén kézbe vehetjük a NEOGEO felújított kiadását
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Azonnali fotós kérdések órája
- Azonnali informatikai kérdések órája
- TCL LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
EQMontoya
üzenetére
Én is gondolkodtam már ezen.
De az a baj, hogy ez csak a halottakat nézi, és a fiatalabb, 30-as, 40-es korosztályban is sok olyan van, akit lélegeztető gépre kell rakni...
Az olasz első beteg, akiről cikkeztek, a 38 éves maratonfutó (tehát nem gyenge ember) pl 3 hétig volt kómában, lélegeztetőgépen.
Szóval azért kell lassítani a terjedését, mert mindenkire veszélyes.Az, hogy 2-3-4 hétre lelövik a gazdaságot, nem kéne, hogy olysn nafy baj legyen, ilyenek után szép visszapattanások szoktak lenni.
Nekem inkább azzal van bajom, hogy túl későn hozzák meg ezeket az intézkedéseket, ezáltal végül sokkal súlyosabb lesz a helyzet...Nézd meg majd az USA-t, ott még csak most kezdődik, és két hete még hoax volt a sárga hajú szerint.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 11900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 10900X 10 mag 20 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Rode videomic GO mikrofon
- Beszámítás! VALVE Steam Deck OLED 512GB SSD kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion Go 512GB SSD kézikonzol garanciával, hibátlan működéssel
- AKCIÓ - Surface 4 - 15" 2496 x 1664 ~2k touch, i7-1185G7, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- ASTRO A50 WIRELESS HEADSET + BASE STATION 4th gen. fejhallgató
- 27% - GIGABYTE RX 7800 XT GAMING OC 16G Videokártya
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- nVidia Quadro RTX 3000 Max Q SFF - Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest