Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- 3D nyomtatás
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Utánajártunk, hogy melyik memória mennyire drágulhat
- Milyen videókártyát?
- OLED TV topic
- LG LCD és LED TV-k
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- droidic: Saját hálózat, saját szabályok – Építs profi infrastruktúrát!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
concret_hp
üzenetére
nálunk is home office van, de jobban működik, mint eddig.
valahogy toltak egyet a vpn sávszélen.Ellenben, ahogy nézem a mai folyamatokat, nem vagyok boldog. Illetve nem is tudom, mit érezzek a 348 Ft-os eurótól (oké, csak fél órára, de akkor is),
az ország határainak teljes lezárásától (autó, vonat, repülő!)
a kontinens teljes lezárásától (állítólag holnaptól)Ma reggel majdnem bementem egy lidl-be, de aztán lemondtam róla, annyira fullon volt a parkoló. Még a leges-leghátsó hely is foglalt volt. A Lild melletti gyógyszertár előtt 15 méteres sor ált az utcán. Aztán elmentem egy másik gyógyszertárba, ott hosszabb volt a sor, de az egy villa kertjében van, ami kicsit barátságosabb, és legalább szellősebben álltak az emberek.... Fél órát álltam sorba odakint, és végül nem volt se ambroxol, se algopyrin, amiért mentem. na mindegy. És csak én voltam maszkban.
Én ilyet még nem nagyon láttam, mint mostanában.Viszont végre fogják tesztelni azokat, akik felső légúti megbetegedéssel vannak, és nem azt kell igazolni, hogy olaszországban voltál...
bámulatos, hol tart már a tudomány.Közben az olaszoknál ma is +3500 beteg és +350 halott...
De legalább már csak az aktív esetek 8%-a súlyos, nem 18%.Nem tudom, hol leszünk egy hét múlva, tényleg.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Google Pixel topik
- Villanyszerelés
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Autós topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- 3D nyomtatás
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Black-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4206, 100% Akksi
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Keresünk Galaxy S23/S23+/S23 Ultra/S23 Fe
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 32GS95UX - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest