Hirdetés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- HP EliteBook / ZBook topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Végleg lemondott a régi gépekről a Steam
- OLED TV topic
- A Windows 11 nem akarja ránk erőltetni az AI applikációkat – vagy mégis?
- TCL LCD és LED TV-k
- Hisense LCD és LED TV-k
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vérboci
addikt
na most már bejelentették az óvodát is...
mi is szabizunk, de véges a készlet. meg hát jó volna tudni, hogy mégis meddig, de ezt senki nem tudja. mert két hét nem a világ, az csak 5 nap szabi fejenként. de ha tovább tart, akkor a lecsengés után aztán nem lesz nyaralás, meg karácsony... elég frusztráló ez a bizonytalanság.voltam ma megint boltban, mert bár tele a polc itthon, azért arra nem voltunk berendezkedve, hogy minden nap reggeli és ebéd is kell. szóval még venni kellett egy két dolgot.
metroba mentem, az van legközelebb. millió ember, visznek mindent. kb. olyan volt mint a karácsonyi roham duplája. kígyózó sorok, de áru azért volt, folyamatosan töltötték. húsból mondjuk a választék az egész csirkére meg a marhahúsra szűkült. más nincs.
tészta nagyon fogy, de még töltik. a zsugor liszt, cukor a sláger, csak nem értem miért...
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 27GP850P-B - 27" NANO IPS - 2560x1440 - 180Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 400
- AKCIÓ! LG UltraGear 27GR93U-B 27 4K 144Hz IPS monitor garanciával hibátlan működéssel
- magyar billentyűzet - 172 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
- Honor 200 Lite / 8/256GB/ Kártyafügetlen / 12Hó Garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 6GB RAMPAGE Shiva ADATA 600W
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest