Új hozzászólás Aktív témák
-
Vérboci
addikt
na most már bejelentették az óvodát is...
mi is szabizunk, de véges a készlet. meg hát jó volna tudni, hogy mégis meddig, de ezt senki nem tudja. mert két hét nem a világ, az csak 5 nap szabi fejenként. de ha tovább tart, akkor a lecsengés után aztán nem lesz nyaralás, meg karácsony... elég frusztráló ez a bizonytalanság.voltam ma megint boltban, mert bár tele a polc itthon, azért arra nem voltunk berendezkedve, hogy minden nap reggeli és ebéd is kell. szóval még venni kellett egy két dolgot.
metroba mentem, az van legközelebb. millió ember, visznek mindent. kb. olyan volt mint a karácsonyi roham duplája. kígyózó sorok, de áru azért volt, folyamatosan töltötték. húsból mondjuk a választék az egész csirkére meg a marhahúsra szűkült. más nincs.
tészta nagyon fogy, de még töltik. a zsugor liszt, cukor a sláger, csak nem értem miért...
Új hozzászólás Aktív témák
- Gainward 4060Ti Ghost 8GB / 11 Hónap Alza.hu Garancia / Beszámítás OK!
- BONTATLAN Új Ipad 10th , 11th Minden szín 1év hivatalos Apple Garancia AZONNAL ÁTVEHETŐ DEÁK TÉRNÉL.
- BONTATLAN Új Iphone 17 256-512GB Minden Szín 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehet
- BONTATLAN Új iPhone 17 PRO 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Eladó SteelSeries Apex 3 gamer billentyűzet, új!
- iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4475
- AKCIÓ! Intel Core i9 10900 10mag 20szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B250M i5 7500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Rampage SHIVA 400W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Alpine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4599, 100% Akksi
- Bomba ár! Dell Latitude 7290 - i5-7GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest