Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dyrtyho
őstag
Szerintetek ilyen esetben lehet fellebezni a biztositóval szemben ?
A helyzet a következő :
Tavaly november 22-én, 2,5 évre felvettem egy kisebb személyi kölcsönt az OTP-től saját felhaszálásra, mivel akkor még úgy tűnt hogy minden okés lesz a munkahelyemen, hiszen semmi előjele nem volt annak ami március végén történt. Ugyanis az alvállalkozó alól kiszállt a fő, izraeli cég, azzal hogy elköltöztette a munkavégzés helyét Pestről Gyálra, ezzel együtt pedig egy leépitést is csináltak, ami azt jelenti hogy az eredeti 23 főből, csak 15-re redukálták a létszámot. A 3 hónapig voltam munkanélküli, közben persze kaptam álláskeresési támogatást, és az alatt vonták is le a havi törlesztőmet. Júliusban történt meg hogy nem volt akkora összeg a kártyámon hogy levonják abban a hónapban is a kölcsön részletét. Igy hát a biztositóhoz fordultam hogy a júliusi haviban segitsenek ki. Sajnos csak 2 hete tudtam benyújtani nekik az általuk kért papirokat. Múlthéten kaptam a levelet tőlük hogy elutasitották a kérelmem, mert a volt fönököm által adott papiron nem szerepel az hogy a cég megszűnt, csak az hogy közös megegyezésel lett vége a munkaviszonyomnak.Röviden tömöre ennyi lenne a történet, és én arra gondoltam hogy felkeresem a volt fönökömet, hogy adjon egy olyan levelet amiben az áll hogy a cég szűnt meg, és nem nekem mondtak fel.
Új hozzászólás Aktív témák
- RYZEN 7 5800X + hűtött VRM-es A520 alaplap + 32GB hűtőbordás DDR4 kit! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre)!
- ASUS Maximus IV Extreme P67
- Kraftwerk - The Catalogue - 2009 - CD díszdoboz
- 4X8gb ADATA DDR4-2666mhz memoria csak egyben!
- HP Omen - 15,6" FullHD IPS 144Hz, Ryzen 7-5800H, 32GB, 1Tb SSD, nVidia GeForce RTX 3070 8GB
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 500GB SSD RX 6800 16GB Zalman Z1 PLUS Cooler Master 750W
- 164 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Corsair Vengeance RGB DDR5 6000Mhz 2x16GB (32GB) DDR5 Memória
- Saeco Talea Giro Automata kávégép 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest