Hirdetés
- Biztosan felbúgnak a ventilátorok az új GeForce driverrel
- Mégsem állította le a legelső Legion Go kézikonzol terméktámogatását a Lenovo
- Sziszegő notebooktok opcionális MagSafe töltéssel
- Nem lesz gyors megoldása a VGA-hiánynak az NVIDIA szerint
- Az eddigi legolcsóbb, 3D V-Cache-t használó CPU-ját hozta forgalomba az AMD
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- HDMI topic
- OLED TV topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- Meghozta a régóta várt asztali Ryzen APU-kat az AMD
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Projektor topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
BlacKSouL
üzenetére
Hát nem tudom, hogy akarok-e még ide jönni.
Most ilyen apartmanosra vettük, Makarskától délre, szép a panoráma, meg nagy a terasz, meg itt a tenger 10 méterre, de most annyira nem jött be,
. Van itt egy csomó horvát, és mindig üvöltenek. Nem tudom, hogy ezek belföldi turisták, vagy itt laknak, passzolom. Három felől háromféle zene szól.
Nem is tudnak máshogy beszélni, csak üvöltve, mindegy, hogy 2 méterre vannak egymástól vagy 30-ra. Egész nap szól a zene, és üvöltenek, kurjongatnak, és visszhangzik. bazdmeg, mintha egy Kusturica-filmbe csöppentem volna bele. kiáll a teraszra, kurjant valamit, majd két házzal odébb a másik terazról visszakurjant neki valaki valamit. Aztán este együtt grilleznek az utcán. Ez amúgy kb. 50-100 méterre van, csak visszahangzik az egész.
Most miután a 3. nap keltettek reggel 7-kor, elgondolkodtam, hogy elmegyünk máshova...
Ui. ja, vannak egyéb dolgok is. Épül itt a tengeri híd a Peljesac félszigetre, igaz 1 km-re vannak, de nonstop dolgoznak. Továbbá itt búg valami szippantós- és csatornatisztító kocsi is, ami most nézem, mintha beleengedte volna a barna trutyit az azúrkék tengerbe. Szóval most egy kicsit csalódott vagyok.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- PlayStation 5
- HDMI topic
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Futás, futópályák
- Sokkal jobb ajánlat lett elődjénél az iPhone 17e
- Milyen routert?
- Diablo II: Classic és Resurrected
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- További aktív témák...
- HP ProBook 445 G10 14" Ryzen 5 7530U, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Beszámítás! Asus TUF A17 FA707RR FHD Gamer notebook - R7 6800H 16GB DDR5 512GB SSD RTX 3070 8GB W11
- Alkalmi vétel! HP Omen 17! I7 12700H / RTX 3070Ti 8GB / 1TB Nvme SSD / 16GB DDR5 !
- 233 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest