Új hozzászólás Aktív témák
-
Dilikutya
félisten
Csak engem irritál ez a felhajtás, ami LL Junior körül van? A történet egymondatos, a kemény tényt tudom, ha nem olvasok, nem nézek hírt, akkor is szembejön az emberrel. DE! Azóta is minden tele van, ott a szalagcím, hol ő, hol az ex(?)-asszony, hol az ügyvéd nyilatkozik, üzengetnek ide-oda, megy a tévészereplés, a Sparban minden nap más, új infó az újságos standon a címlapokon. Biztos, hogy ez érdekel bárkit is? Miért kell ezt nyilvánosság elé vinni? Napi szinten történnek hasonló dolgok. Unokatestvéremet is halálra gázolták szabályosan a zebrán, a gázoló utána még szoláriumba ment, azóta nem tudom, hol tart az ügye, mi lett vele. Pedig ez még személyesen is érint. Mégsem nyilatkozgatok a tévében. Tényleg ez érdekli az embereket? Tényleg jó ez LL Juniornak, a családnak? Egyedül a másik gyereket sajnálom, hogy ilyen kretének között kell felnőnie.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Projektor topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Kerékpárosok, bringások ide!
- 50 év után kilőtt négy űrhajós a Holdra
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- E-roller topik
- Crimson Desert
- Dell notebook topic
- További aktív témák...
- 27% - ÚJ Dell Alienware AW2725DF QD-OLED Monitor! 2560x1440 / 360Hz / 0.03ms / Adaptive-Sync
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
- Keresünk Galaxy S22/S22+/S22 Ultra
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest