Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Még tavasszal befut az Xbox mód a Windows 11-hez
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- RAM topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- Apple MacBook
- Soha nem szabta ilyen pénztárcabarátra új CPU-it az Intel
- KODI (ex-XBMC) Android alapokon, Androidos media-boxok
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
Lejár a jogsim. Bementem orvoshoz 8-ra, 8:12-kor már jöttem ki a papírral. Elmentem az okmányirodába, 8:21-kor húztam a sorszámot, 8:49-kor már kifelé sétáltam a papírral. El vagyok képedve. Rászántam hogy egész délelőttöm rámegy, erre 9:11-kor már a franciasalátás rántott csirkemelles hambit toltam a hambisomnál reggeli gyanánt. 10-re melóban voltam. De még az illeték fizetés is. Nem úgy van mint régen, hogy akkor fáradjon fel a hatodikon a postára, vegyen egy 4000 Ft-os illetékbélyeget, azt hozza vissza, és majd mi felragasztjuk, hanem készpénz vagy kártya. Kártya. Pitty, kész.
SZTK-ban bőrgyógyászatra még mindig órákat kell várni, miután reggel 7:30-kor megverekedtél a 30 db sorszám egyikéért, de hát az egészségügy, arra ugye nem költenek focisztánban. Legalább a kormányajtós dolgokra igen.
Új hozzászólás Aktív témák
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Trollok komolyan
- Még tavasszal befut az Xbox mód a Windows 11-hez
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Óra topik
- Egy részvényes megszüntetné az Intel-USA üzletet
- Formula-1
- Autós topik
- További aktív témák...
- Dell Precision 7550,15.6,FHD,i7-10850H,16GB DDR4,256GB SSD,Quadro T2000 4GB VGA,WIN11,LTE
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4414
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 (5TW10AA) - 3x4K felbontás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest