Hirdetés
- Milyen notebookot vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- CPU léghűtés kibeszélő
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- A legjobb INGYENES programok Windowsra!
- Bakelit, Vinyl lemezjatszó
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Vezeték nélküli fülhallgatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
Lejár a jogsim. Bementem orvoshoz 8-ra, 8:12-kor már jöttem ki a papírral. Elmentem az okmányirodába, 8:21-kor húztam a sorszámot, 8:49-kor már kifelé sétáltam a papírral. El vagyok képedve. Rászántam hogy egész délelőttöm rámegy, erre 9:11-kor már a franciasalátás rántott csirkemelles hambit toltam a hambisomnál reggeli gyanánt. 10-re melóban voltam. De még az illeték fizetés is. Nem úgy van mint régen, hogy akkor fáradjon fel a hatodikon a postára, vegyen egy 4000 Ft-os illetékbélyeget, azt hozza vissza, és majd mi felragasztjuk, hanem készpénz vagy kártya. Kártya. Pitty, kész.
SZTK-ban bőrgyógyászatra még mindig órákat kell várni, miután reggel 7:30-kor megverekedtél a 30 db sorszám egyikéért, de hát az egészségügy, arra ugye nem költenek focisztánban. Legalább a kormányajtós dolgokra igen.
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3962, 100% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- Honor Pad X8 / 4/64GB / Wi-Fi / 12 Hó Garancia
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 980 Pro NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Ventilátor bazár /NZXT/CORSAIR/LIAN LI/DEEPCOOL/ZALMAN/120MM/140MM/VEZÉRLŐK/LED KIT-ek/
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest