Hirdetés
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen TV-t vegyek?
- Projektor topic
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Új kezdeményezéssel pofoznák ki a Linuxot a játékosoknak
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Vezetékes FEJhallgatók
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Nyomtató topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
gaborbol
őstag
Nekem is ilyen 1300 dollaros arakkal indit amire meg rajon a biztositas. Mondjuk azt sosem a kolcsonzonel veszem hanem : [link] Premium, sport, luxus kategoria alatt nem szokott lenni kilometer limit.
Irtam egy DC-Miami-Key West autos utleirast ide a PH-ra, de vegul sosem kuldtem be, mert gondoltam, hogy KB senkit sem erdekel

Roviden-tomoren felmesz a 95 os autopalyara, bemondja a gps hogy menj tovabb egyenesen 15 orat es megerkeztel Miami-ba.
Nyaron en eszakra megyek, NY,CT, RI,MA, arrafele is akad latnivalo es a strandok is jok. Vagy akar Niagara falls, Toronto es akkor "megvolt" Canada is. Persze Miami , Key , Disney, Universal studio, strand, sose rossz.
Bobsys jol mondja, a csak oda ut dupla ar a koruthoz kepest, raadasul nyari szezonban minden dragabb.
Itteni iskola szuneten kivul erdemesebb jonni.En is inkabb repulnek Fort Lauderdale-be, olcsobb mint Miami, a kocsi berles is olcsobb volt onnan. Kocsival at Napels-be, barefoot beach, botanic garden, onnan az Everglades, kroko farm, majd a kroko kajalda es ugy Miami.
Új hozzászólás Aktív témák
- TCL LCD és LED TV-k
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Hosszú premier előzetest kapott az Arknights: Endfield
- BestBuy topik
- Okos Otthon / Smart Home
- Milyen TV-t vegyek?
- Helldivers 2 (PC, PS5)
- Snowboard topic
- Búcsúkönnyek a Galaxy S21 utolsó fellépésén
- További aktív témák...
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő (utolsó DARAB!)
- Samsung Galaxy A55 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T1000 32GB 512GB 15.6" 1 év garancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Plus 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4458
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest