Hirdetés
- Óriási ugrás: teszten az ASUS Zenbook A16 és a Snapdragon X2
- Bőven 50 gramm alá fogyott a Keychron kétféle borítással kérhető, "karmos" egere
- Ön vezető vagy önvezető? Az Uber az utóbbi mellett voksol
- QHD OLED és extrém frissítés: bemutatkozott a Sony INZONE M10S II
- Bekebelezi az Amazon az Apple műholdas partnerét
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Kötelező frissítésnek számít a Microsoft legújabb csomagja a Windows 11-hez
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen TV-t vegyek?
- Óriási ugrás: teszten az ASUS Zenbook A16 és a Snapdragon X2
- LG LCD és LED TV-k
- OLED TV topic
- TCL LCD és LED TV-k
- 3D nyomtatás
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
BlacKSouL
üzenetére
szia, igen, összejött. mondjuk az első kettő próbálkozással nem volt az igazi, valószínűleg a win 7 frissítés miatt, nem bootolt be. aztán vissza a régi, safe mode, majd újra boot, újra klónozás, és akkor sem bootolt be - aztán harmadik próbálkozásnál futott le teljesen a vindózápdét utáni újraindításkor a telepítés befejezése, és az utána való klónozás lett jó, akkor már bootolt.
IGazából relatíve egyszerű volt. A Tim által javasolt progival csináltam, mert a másik (amit TBS javasolt), már a regisztrációkor bankkártyát kért, amit nehezményeztem (pedig elvileg 30 napos próbaverzió).
Kb. egy órát izéltem el vele. De ha ügyes vagyok, meg lett volna 15 perc alatt is.Ui. ja, és annyi van még, hogy tényleg klónozza a meghajtót, azaz először egy 64 gigásod lesz, aztán a nem allokált részre ki kell még extend-elni a disk management-ben.
Uui. nekem nem volt usb-s keretem, szóval én ráudgtam egy satás csatira, úgy klónozta, aztán kikapcsolás után kicseréltem a két lemezt, oszt' jónapot. persze amikor nem bootolt be, akkor nem voltam boldog, de utána összejött.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Yettel topik
- Path of Exile (ARPG)
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Kötelező frissítésnek számít a Microsoft legújabb csomagja a Windows 11-hez
- Építő/felújító topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- PS5 Slim Digital (CFI-2016) Karcmentes, 1 kontroller
- ASUS ROG Zephyrus G14 Ryzen 9 / RTX 4070 / 32GB / 1 TB SSD 2K 165Hz PRÉMIUM
- Dobozod ÚJ Lenovo LOQ i7 / RTX 4050 / 144Hz / GARANCIA 2027.03.
- Ultra Rampage Mobile Gamer Csomag: Lenovo Legion Duel 2 + egyedi kiegészítők! 512GB EU verziós!
- Asus TUF RX 6900 XT
- Arris VIP7100 Android TV 4K
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Sony PS3/PS4/PS5 és kézikonzolok Okosítása és Szoftveres szintű javítása - MÁR 13.00-S PS4 IS!
- Lenovo Legion Slim 5 Ryzen 7 7840HS 16GB 1000GB RTX 4060 OLED 120Hz 1év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest