Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
lenox
veterán
Szoval nekem ugy tunik, hogy a szamomra kivanatosnak tuno tarsadalmak alapvetoen demokraciak, es a diktaturak kevesbe kivanatosak.
Hat en valogatosabb vagyok, igy hirtelen nem tudom, melyik tarsadalmat mondanam kivanatosnak, de valoban jobban tetszik, ha szavazhatok Gyurcsanyra is akar, es attol nem lesz semmi hatranyos megkulonboztetes ellenem.
Szerintem ez veszelyes es nem jo irany, szerinted jo?
Nyilvan nem jo, ez a trivialis, nem az, hogy akkor megteszi egy fenti peldanal maradva Gyurcsanyra leadott szavazat. Nekem nem teszi meg.
Vagy milyen olyan cel van, amit a mostani irannyal nagyobb sikerrel/esellyel tudunk elerni, mintha a fekek/ellensulyok a helyukon maradnanak?
Hat kb. barmilyen celt, amit a tarsadalom jelentos resze nem vagy nem ugy akar elerni. Pl. koltsunk sok penzt focira - na ezt nagyobb sikerrel erik el nem? Az a baj, hogy attol, hogy ezt ilyen szepen elerik, ettol meg ez nekem nem celom. Szoval altalanossag helyett lehet, hogy konkret celokrol erdemes beszelgetni. Pl. diktaturaban vagy demokraciaban lehet jobb oktatast/egeszsegugyet elerni. Az a bajom, hogy ez leginkabb a gazdasagi sikeressegtol fugg, az meg szerintem diktaturaban konnyebb - bar ertem, hogy te ezt vitatod. Mindenesetre sokkal inkabb fugg attol, hogy szetlopjak-e, mint attol, hogy a fekek/ellensulyok a helyukon vannak-e. Persze mondhatnad, hogy de hat demokraciaban nem lehet szetlopni - akkor mire veljem, hogy Trump veje arulja a fegyvert az araboknal, es meg azota sincs leultetve az egesz banda? De mondhatnam Bushekat stb. Mert csak arra tudok gondolni, hogy a peldaul szolgalo amerikai demokraciaban ugyanugy szetlopnak mindent.
Új hozzászólás Aktív témák
- Playstation 5 Slim -- Digitális -- 1TB SSD - fekete burkolattal
- Gigabyte 14,1" FullHD IPS Core i7(8 3,4Ghz),GTX 2/6GB DDR5 128BIT VGA,8-16/256-1TB,Szép állapot
- 2K Gamer PC - Ryzen 7 5800X / AIO / RX 9060 XT 16GB / B550M WIFI / 32GB RAM / 1TB SSD / 650W GOLD
- LG 77B4 - 77" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Dell Precision 7670 FHD+ / i9-12950HX 16C / 64G D5 / 1T G4 / Quadro RTX A4500 16GB Pro tervező
- HIBÁTLAN iPhone 17 Pro Max 256GB Deep Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akksi
- iPhone 13 mini 128GB 100% (1év Garancia) - AKCIÓ
- Lenovo ThinkPad L13 Gen 2 Yoga Ryzen3 5400U Refurbished - Garancia Akció!
- 27% - GAMER PC! i5-14600KF / RTX 4070 Super / Z790 / DDR5 32GB / 1TB NVMe / 750w Gold! BeszámítOK
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf FX506I Gamer Notebook! R7 4800H / 1650Ti / 16GB DDR4 / 512GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest