Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
lenox
veterán
Szoval nekem ugy tunik, hogy a szamomra kivanatosnak tuno tarsadalmak alapvetoen demokraciak, es a diktaturak kevesbe kivanatosak.
Hat en valogatosabb vagyok, igy hirtelen nem tudom, melyik tarsadalmat mondanam kivanatosnak, de valoban jobban tetszik, ha szavazhatok Gyurcsanyra is akar, es attol nem lesz semmi hatranyos megkulonboztetes ellenem.
Szerintem ez veszelyes es nem jo irany, szerinted jo?
Nyilvan nem jo, ez a trivialis, nem az, hogy akkor megteszi egy fenti peldanal maradva Gyurcsanyra leadott szavazat. Nekem nem teszi meg.
Vagy milyen olyan cel van, amit a mostani irannyal nagyobb sikerrel/esellyel tudunk elerni, mintha a fekek/ellensulyok a helyukon maradnanak?
Hat kb. barmilyen celt, amit a tarsadalom jelentos resze nem vagy nem ugy akar elerni. Pl. koltsunk sok penzt focira - na ezt nagyobb sikerrel erik el nem? Az a baj, hogy attol, hogy ezt ilyen szepen elerik, ettol meg ez nekem nem celom. Szoval altalanossag helyett lehet, hogy konkret celokrol erdemes beszelgetni. Pl. diktaturaban vagy demokraciaban lehet jobb oktatast/egeszsegugyet elerni. Az a bajom, hogy ez leginkabb a gazdasagi sikeressegtol fugg, az meg szerintem diktaturaban konnyebb - bar ertem, hogy te ezt vitatod. Mindenesetre sokkal inkabb fugg attol, hogy szetlopjak-e, mint attol, hogy a fekek/ellensulyok a helyukon vannak-e. Persze mondhatnad, hogy de hat demokraciaban nem lehet szetlopni - akkor mire veljem, hogy Trump veje arulja a fegyvert az araboknal, es meg azota sincs leultetve az egesz banda? De mondhatnam Bushekat stb. Mert csak arra tudok gondolni, hogy a peldaul szolgalo amerikai demokraciaban ugyanugy szetlopnak mindent.
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell Latitude 7440 ( i7, 8 GB ,250 GB SSD, FHD) notebook olcsón!!!
- RAM Bazár!!! SK Hynix, Kingston, Samsung, Hyperx, minőségi DDR4-es RAM-ok kiárusítása!
- Gigabyte Geforce 1030 VGA kártya leárazás!!! AkciÓÓ!
- Sony BRAVIA Theatre U (HT-AN7) újszerű, dobozzal
- 8 az 1-ben USB-C Hub Adapter és Elosztó Dex ,Mac RJ45 Hálózati csatlakozó stb
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Akció! Bontatlan Sandisk Ultra 3D SSD 1TB
- Xiaomi Redmi Note 14 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciàval
- BESZÁMÍTÁS! MSI B650 R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RX 9070XT 16GB LIAN LI LANCOOL 217 Wood 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest