Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Az elmúlt 30 év legjobb processzorai
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Gaming notebook topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen egeret válasszak?
- TCL LCD és LED TV-k
- Nem átlagos PC-s kézikonzolban gondolkodik a Gigabyte
- Olvad a hó, de ez nem zavarja a hardvereket
Új hozzászólás Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
válasz
kraftxld
üzenetére
Az van a dobozon pale lager. Megtévesztett. Sokkal kevésbé tűnt komlósnak (keserűnek) doboz alapján mint az extra hoppy
Tévedtem.De akkor felvilágosíthatna valaki, hogy mely típusokat kerüljem, mert ott tartok, hogy ami pale ale azt kerülöm mint ördög a szenteltvizet. De ezek szerint a pale lagert is kerülni kell. Vagyis kerüljek mindent ami pale? Mert a belgák is ale-ek, de nem pale-ek. De a belga ale-ek jók. Azt szeretem. Pedig azok sem lagerek. Teljesen elvesztem. Ja és Prágában valahogy a pilzeniek sem voltak olyan keserűek, mint amit itthon lehet egyáltalán kapni.
Idő amúgy kellemes, nincs sár, nincs mocsok, van napsütés, van füst, nincs poloska.
Új hozzászólás Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- World of Tanks - MMO
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Delta Force (2024)
- Linux Mint
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Foxpost
- Az elmúlt 30 év legjobb processzorai
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Asus 15 TUF FHD 144Hz G-Sync Ryzen7 7735HS 16GB 512GB SSD Nvidia RTX 4050 6GB 140W Win11 Garancia
- ÚJ Lenovo ThinkPad T16 Gen 4 - 16" WUXGA - Ultra 7 255U - 32GB - 1TB SSD - Win11 - 3 év garancia
- Egyedi ékszerdobozka
- 198 - Lenovo Legion Pro 5 (16IAX10) - Intel Core U9 275HX, RTX 5070 (FOGLALVA)
- iKing.hu Apple iPhone 15 Pro 128GB Natural Titanium használt, karcmentes 92% akku 6 hónap garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest