Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Melyik tápegységet vegyem?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen egeret válasszak?
- Léghűtés topik
- Hisense LCD és LED TV-k
- Gaming notebook topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Kellemes karácsonyi ünnepeket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
válasz
fokukac
üzenetére
Noszóval. Jártam Dalmáciában, kétszer vagy háromszor, nem mondom, hogy csúnya, vagy rossz, de nekem nem tetszik jobban, mint Isztria. Nagyon maximum az időjárásba tudnák belekötni, hogy nagyobb eséllyel nem éri annyi eső, mint az északibb részeket, de az nem mindig elég. A táj, a növényzet erősen déliesebb, érdekesebb, de alapvetően ez sem feltétlenül mérvadó. Leginkább azt mondanám, hogy ami nem lombos fa, az szikkadt bozótos. De ezeken nem veszünk össze.
A pályadíj nekem is szúrja a szemem, de pont azért szakítanak vele, mert nagyon macera kikerülni. Amúgy meg a nyugati pénztárcának szerintem ez sem tétel.Viszont azt mondd meg, hogy ha áprilisban 27-29 fok volt, kb. 25-30%-os relatív páratartalom, most szintén 27-29 fok van, de 60-65%-os páratartalom, akkor azonos aktivitás, tevékenység (egy helyben ülés, séta), és azonos energiabevitel (normál étkezések) mellett hogyhogy most mindenki csatakosra van izzadva, és tonnaszám issza a vizet, áprilisban meg senki? Ráadásul áprilisban tiszta felhőtlen napsütés volt, most meg időnként felhős az ég.
Abból indultunk ugye ki, hogy a páratartalom nem, csak a hőmérséklet és az aktivitás befolyásolja az izzadást. Én azt állítottam, hogy a páratartalom is, de most várom hogy az emberek 99%-a miért működik az elméleteddel ellentétesen?![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Új hozzászólás Aktív témák
- juhi11: Karácsony esély, hogy észrevegyük: mások is valakik - még Isten is
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Így változik a Galaxy A37 és A57 kamerája
- MasterDeeJay: Nvidia Geforce PCX5300 bemutató
- Amatőr csillagászat
- PlayStation 5
- Huawei P40 Pro - kilökték a célegyenesben
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Gyúrósok ide!
- Synology NAS
- További aktív témák...
- Új, Aktiválatlan, iPhone Air (256 GB) (rendelhető)
- magyar billentyűzet - 173 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
- Dell Latitude 7250 12" FHD IPS touch, i5 5300U, 8GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Kindle Voyage REKLÁMMENTES könyvolvasó eladó (fizikai lapozógombok, egy síkban levő kijelző!)
- Dell Vostro 3425 6magos Ryzen 5 5625U 16GB RAM 512GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)