Hirdetés
- Picit gazdaságosabb és halkabb lett a PlayStation 5 Pro legfrissebb verziója
- Dollármilliárdokért csábított el Zuckerberg egy kínai Manust
- Új versenyző áll rajtvonalhoz a tápok világában
- Tiltott témává tenné Kína az öngyilkosságot az AI számára
- Hálózati sebességre gyúrt a Minisforum új mini-munkaállomása
Új hozzászólás Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
válasz
fokukac
üzenetére
Nem az az érdekes, hanem hogy Finnországból és Svédországból is simán kapunk anyagot, amik vonattal, hajóval és kamionnal is eljutnak idáig, de mi nem tudjuk kiszállítani Szlovéniába meg Horvátországba, mert ott a hó miatt kamionstop van. Ergo a magyar-horvát és a magyar-szlovén határvidék jobban skandináv, mint Finnország meg Svédország.
Amúgy ja, kezd már erősebben rámenni az agyamra a tél, és lassan megint megutálok mindenkit és mindent. Rendesen érzem magamon a borzalmas depressziót, és kezdem minimálisra szorítani az emberekkel való kontaktust. Aztán persze majd áprilisban még leesik vagy fél méter hó, és talán májusra eléri a napsütéses percek száma a kettőt, és akkor némileg javul a hangulatom. Tegnap már olyan szinten voltam, hogy este fél7-kor befeküdtem az ágyba és el is aludtam hajnali 1-ig. Onnantól semmi, bekapcsoltam a tévét, megnéztem egy nagyon semmilyen régi amerikai filmet ami épp ment a tévében, és kb. negyed 4-től megint el tudtam aludni. De az milyenmá, hogy hajnalban nem volt 10 percenként 30 perc reklám mint főidőben.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H510M i5 11400F 16GB DDR4 1TB SSD RTX 4060 8GB Zalman S2 TG Cooler Master 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ASUS ROG Cetra True Wireless Gaming fülhallgató új, garanciával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest