Hirdetés
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- SSD kibeszélő
- Melyik tápegységet vegyem?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Apple asztali gépek
- 3D nyomtatás
- Home server / házi szerver építése
Új hozzászólás Aktív témák
-
parandroid
félisten
válasz
fokukac
üzenetére
Azért ez nem ilyen egyszerű. Ha kiürül a CH-tartalékod, akkor is tovább tudsz menni, csak egyrészt romlik a teljesítményed, másrészt konkrétan veszélyes. Azért amikor egy hosszú edzésnél a 27. km-nél ledobja a tested az ékszíjat, és ott állsz szédelegve az út szélén, és azon gondolkozol, hogy lesz-e valaki, aki mentőt hív, ha ledőlsz a padkára, miközben fekete foltok villognak a szemed előtt, és már attól 160-as a pulzusod, ha megpróbálsz tovább sétálni, az nem annyira vicces. Különösen, hogy még 2-3 km a legrövidebb út hazáig, sétálva is. Én vagyok a marha, persze, fél liter vízzel, CH-tartalék nélkül vágtam bele, soha többet nem fogok ilyet tenni... Ha akkor be tudtam volna tolni egy zselét, amikor éreztem, hogy kezdek lemerülni, akkor simán hazaérek. Hallottam már egyébként ezt a CH-utántöltés dopping szöveget futóktól is, de azért ez kicsit olyan, mint ha azt mondod, hogy aki eszik (vagy legyünk még keményebbek: iszik) futás közben, az doppingol. Ezek a zselék, meg gumicukrok gyakorlatilag tisztán cukrok, ásványi anyagok, és kis részben vitaminok, semmi illegális nincs bennük, ugyanazt kapod tőlük, mint ha betolnál egy szenyót, meg rá egy szelet csokit, csak praktikusabb, kisebb helyet foglal, sokkal hamarabb megvan, nem kell megállni közben, és nem tömi el a gyomrodat. Nincs ebben semmi ufóság, ha maratonra edzel, akkor ott muszáj 30 km feletti távokat is menni edzéseken is, az pedig konkrétan kizárt frissítés nélkül - és a víz, illetve az izotóniás italok (az ásványi anyag, és só pótlás is dopping?) ott már nem lesz elég.
A tényleges maratonon egyébként két ilyen 32g-os aptonia gélt toltam be, egy banánt a felénél, meg nagyjából ahol csak lehetett, ott egy, vagy két deci vizet (5 km-enként volt frissítőpont, az elsőt még kihagytam, meg közben talán egyet).
Anyagösszetétel
Ultra Gel 500. Szénhidrát alapú, B1-, B6-, B12- és E-vitaminban valamint cinkben gazdag, koffeintartalmú zselé. Feketeribizke ízesítés. Összetevők: glükózszirup (52%), maltodextrin (23%), víz, fruktóz (9,5%), savanyúságszabályozó: citromsav, vízmentes természetes koffein (0,06%), nátrium-citrát, tartósítószer: kálium-szorbát, aroma, B1-, B6-, B12-, E-vitamin, cink, térfogatnövelő: gellán gumi, természetes aroma, élelmiszerszínezék (répa és ribiszke sűrítmény). Glutént*, halat*, szóját* és tejet* feldolgozó üzemben készült. *AllergénekAzért ha megnézed, ez szinte tisztán cukorszirup, ha ez doppingnak minősülne, kb a sportot, mint olyat betilthatnád.
p
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- AMD off topik: VGA, CPU, APU és minden, ami AMD
- Ezt nézed TikTokon és YouTube-on a telefonodon
- Motoros topic
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Xbox Classic / Xbox 360
- Viccrovat
- Konkrét moderációval kapcsolatos kérdések
- További aktív témák...
- SZINTE ÚJ Razer Kraken v3 X Bolti ár:20k INGYEN FOXPOST
- Asus P8P67 EVO LGA 1155 alaplap
- Zsír Lenovo ThinkPad X13 G3 "Golyóálló" Laptop 13.3" -35% Brutál i5-1245U 12Magos 16GB 512GB FHD+
- Macbook Retina 12 2017 8/256 (A1534)
- Dobozos Lenovo Thinkpad T14s G6 Tartós Laptop 14" -60% Snapdragon X Elite 32/1TB FHD+ 22Hó Gar
- Ventilátor bazár /NZXT/CORSAIR/LIAN LI/DEEPCOOL/ZALMAN/120MM/140MM/VEZÉRLŐK/LED KIT-ek/
- SanDisk Extreme Portable 8TB (SDSSDE61-8T00-G25)
- Dell Latitude 5440 14" Touchscreen i5-1235U 16GB 256GB 1 év garancia
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion Go 512GB SSD kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest