Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vérboci
addikt
Na az jó.
Mi tegnap visszaküzdöttük a boltba a rosszat, persze cseredarab nem volt, így másikat kellett venni. Kicsit fájt, hogy a következő lépcső ami megfelelő 105 pénz, de hamar sikerült a helyzetre való tekintettel 95-ért elhozni. Még vér sem folyt. Igazából rendkívül segítőkészek voltak a MM-ban.
LG lett, direkt driveos. Hát azért az inverteres motor más világ. Olyan mint ha egy egészen halk, pici metró indulna el a fürdőszobában amikor centriz. Mosáskor semmi hangja.
Feleségemnek nagyon bejött. Szerintem mivel úgysem vagyok otthon (hajnalban visszaszöktem Prágába), lehet hogy a mosógéppel alszik
Már csak azt a murva kazánt kellene kicserélni

@BlacKSouL Győrben tudnék mondani pár helyet (pont kettőt), de azzal szerintem nem vagy kisegítve.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Vezetékes FEJhallgatók
- Xbox Series X|S
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- VGA kibeszélő offtopik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L480 - i5-8G I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- KIÁRUSÍTÁS - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 Dock (akár 2x4K felbontás)
- Apple iPhone 16 Pro Max Desert Titanium Titán dizájn, Pro kamera, 120 Hz ProMotion,90%,3 hó gari
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest